Är du en duktig flicka 🙋‍♀️? Bra då är du på rätt plats!

Jan 27, 2023

Är du en högpresterande duktig flicka, precis som jag var?
Har du tappat bort dig i all prestation och görande?
Då är du på rätt plats!

När jag började min personliga utvecklingsreda för ca 20 år sedan, hade jag tappat bort mig själv i allt arbete och allt görande. Jag visste inte längre vem jag var eller vad jag tyckte var roligt.

Jag var bra på att hela tiden hålla mig sysselsatt och jag var duktig på det jag gjorde. Var det inte på jobbet så fanns det alltid något att göra hemma; handla, diska, laga mat, städa, bjuda in till kalas, höra av sig till släktingar, köpa presenter, skicka mail osv osv. Det tog aldrig slut.

Jag tänkte ibland att jag skulle få egen tid att göra något eget, sen. Men "sen" kom aldrig. Utan jag hamnade trött i soffan och kollade på något ointressant tv program, då jag inte orkade göra något annat vettigt.

Jag kommer så tydligt ihåg när jag började jobba med mig själv och jag skulle identifiera ett av mina starkaste personlighetsdrag, som jag kallade "Supermusen" (du vet en sån där som springer runt i ett hjul och det tar aldrig slut, det går bara runt runt) som alltid var igång och presterade, det gick bra, den hade jag koll på.
Men sen skulle vi identifiera motsatsen, det blev Mysmusen, den som sitter i soffan, dricker te och läser en god bok.
Jag kommer ihåg att jag var tvungen att gå fram till min lärare och fråga – ska man identifiera den här motsatsen också, fastän den inte finns? Och han sa; JA, det är just det som är meningen!

Wow, det var där det blev så tydligt för mig, att jag hade inte ens en mysmus i mitt liv. Jag tillät mig aldrig att sitta i soffan och koppla av och göra något mysigt bara för mig själv. Jag hade till och med en värdering att det vara något fult, för då var man lat. Och jag ville inte lat. Jag ville ses som en duktig, ambitiös och effektiv person. En riktig duktig flicka som presterade på topp, både på jobbet och hemma.

Känner du igen dig i min story?
Är du också en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv? Längtar du efter mindre stress och mer njutning i livet?

Bra, då är du på rätt plats!
Många kvinnor som jag möter, är ambitiösa och duktiga på det de gör. Prestation är inte ditt problem. Problemet är kanske att du är så duktig på att prestera på jobbet och ta hand om hem och alla andra, att du har tappat bort dig själv och vad du behöver.

Då är Balans i livet veckan något för dig!
Häng med på mina 3 gratis workshops, här får du lära dig hur du skapar mer balans och självmedkänsla i ditt liv. Tid för dig och din utveckling.

Passar inte någon kväll, ingen fara. Anmäl dig ändå, så skickar jag reprisen till dig som du kan se i efterhand, när det passar dig, så att du inte missar något.

Dag 1, måndag 6/2 19-20
Hur du med enkla steg kan skapa struktur för mer välmående
Här får du lära dig att skapat bra rutiner och övningar i vardagen, så att du enkelt får tid för dig själv och ditt eget välmående, din self care. Att ta hand om dig själv först. Utan att få dåligt samvete för allt annat som ska göras.

Dag 2, tisdag 7/2 19-20
Hur du kan möta dig själv för att leva DITT liv
Har du känt dig vilsen i livet någon gång, som om du tappat bort dig själv? Här får du göra en guidad meditation tillsammans med mig och lära dig att lyssna in till dig själv och din sanna röst. Så att du kan leva ditt liv inifrån och ut.

Dag 3, onsdag 8/2 19-20
Hur du kan skapa mer balans i livet
Här får du lära dig min unika Helhetsmodell i 4 delar för att bli en medveten ledare i ditt liv och skapa mer balans och helhet i livet. Lär dig förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan gå från negativa tankar, stress och oro, till att landa i närvaron i nuet och njuta av livet fullt ut.

Balans i livet veckan med mina workshops är ett måste för dig som…
• ofta stressar och är orolig för att det du gör inte är tillräckligt bra eller nog
• känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för mycket för andra
• är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv
• längtar efter mer harmoni och glädje i livet och vill njuta mer av ditt liv

Läs mer och anmäl dig HÄR
Jag ser verkligen fram emot att ses och jobba tillsammans med dig under Balans i livet veckan!

Varmt välkommen 🙋‍♀️🤩🌟,
/Ingrid

Idag kommer Avsnitt 11 av Balans i livet podden, som handlar om
Tankens kraft och att du mår som du tänker.

Dagens avsnitt handlar om att: Du mår som du tänker, om tankens kraft. 
Jag reder ut hur det hela hänger ihop, dvs hur våra tankar, påverkar våra känslor och vår kropp och sedan påverkar våra handlingar.

Om att allt som händer oss är neutralt och att det sedan är vi själva eller rättare sagt vår hjärna som värderar det vi är med om och skickar ut olika tankar som sedan skapar olika känslor.

Om hur vi själva kan välja våra tankar och därmed påverka våra känslor och på det sättet skapa mer glädje och välmående i livet.

Om hur hjärnan är plastisk och förändras i förhållande till hur vi tänker, dvs har vi mycket negativa tankar, skapas stora synapser dvs motorvägar inne hjärnan som gör att de tankarna kommer automatiskt.

Om hur du genom att träna på mer positiva tankar, kan hjärnan ändras och de skapas nya spår och synapser vilket ökar ditt vålmande.

Jag avslutar med att ge konkreta tips på hur du kan påverka dina tankar och därmed ditt välmående – för kom ihåg - du mår som du tänker.

Önskar dig god lyssning en skön helg och ser fram emot att ses på Balans i Live veckan! Varmt välkommen än en gång,
/Ingrid

Du kan lyssna HÄR

Du kan lyssna på Balans i livet podden, där du lyssnar på poddar: i Podcaster, Googel Podcast eller på Spotify. Sök efter Balans i livet podden och klicka i att du vill följa programmet, så hamnar podden i ditt bibliotek. Så att du inte missar nästa avsnitt.

Du kanske också gillar...

Så tränar du mer självmedkänsla och acceptans och blir fri

Apr 19, 2024

Hur du sätter hälsosamma gränser för dig och ditt välmående

Apr 12, 2024

Så påverkas din hälsa och musik och dans - det är rena medicinen!

Apr 05, 2024