Integritetspolicy

Beställningar av mina 5 bästa tips samt anmälningar till utbildningar. Kontaktuppgifter (namn, mobil och e-post) som lämnas i samband med anmälan till kurser och nedladdning av våra 5 bästa tips, sparas så länge som du är prenumerant och du får också mitt nyhetsbrev. Om du avanmäler dig så tar jag bort dig från våra utskickslistor.

Personuppgifter (namn, adress, telefon och e-post) som lämnas i samband med anmälningar till onlineprogram och utbildningar sparas så länge som det krävs för administrationen. Lämnar du ditt samtycke vid anmälan kommer du även att få mitt utskick/nyhetsbrev.

Men du kan vara helt säker på att dessa uppgifter aldrig lämnas ut till tredje part. Eftersom vi tar betalt för utbildningar och kurser sparas fakturaunderlaget enligt gällande bokföringsregler. Jag säljer inte dina personuppgifter till tredje man för marknadsföringsändamål.

Utlämnande av personuppgifter

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter, hör av dig till mig.

Cookies

När du besöker eller använder vår webbplats och kommunikationskanaler, så kan vi eller våra tjänsteleverantörer använda cookies, webb-beacons och liknande teknik för att lagra information i syfte att ge dig en bättre, snabbare och säkrare upplevelse och för annonseringsändamål.

Kontakta oss

www.ingridhtorngren.se når du antingen via e-post [email protected] eller via telefon 0709-755 900.

Personuppgiftsansvarig

Thorngrens Helhetshälsa AB (Torsgatan 8b, 111 23 Stockholm) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som
kommer in till www.ingridthorngren.se.