Helgretreats, kreativa sommarkurser och utbildningar

Här får du möta dig själv och ditt sanna jag, för att leda dig själv till ökad balans och mer glädje i livet.

Längtar du efter att möta dig själv och ditt sanna jag, bortom all prestation? Vill du skapa mer balans i dig själv och i ditt liv och kunna njuta av livet fullt ut? Då är min Diplomutbildning i personlig utveckling & självledarskap något för dig.

LÄS MER HÄR!

Möt dig själv och ditt sanna jag. Ge dig själv ett magiskt retreat. För dig som är kvinna. Kom, andas, landa och upplev dig själv på natursköna Sätra Brunn, med lyxigt spa.

LÄS MER HÄR!

För dig som är kvinna och längtar efter egen tid! Här får du några dagar för dig själv, där du får tid att stanna upp, reflektera och vara kreativ helt utan prestation. Fyll på det du behöver för att få ihop livspusslet.

LÄS MER HÄR!

Min helhetsmodell

Jag har utvecklat min unika Helhetsmodell för hur vi människor fungerar och kan jobba med oss själva, där kroppen, själen, tankarna och känslorna får vara med, för att skapa helhet och balans i dig.

Mina metoder

Lär dig mina fyra mindfulness metoder för mer närvaro och balans; meditationer, kreativt skapande utan prestation, rörelse och andning samt att använda naturen och sinnena. Detta är motorvägen till ditt sanna jag.

Processen steg för steg

En utvecklingsprocess i tre steg, för att bli mer: SANN, HEL OCH I BALANS. Du ökar din medvetenhet, så att du kan fatta bättre beslut och därmed nå nya resultat. Du växer, så att du kan agera nytt och därmed expandera.

"Säg först till dig själv vad du skulle vilja vara. Gör sedan det du behöver göra för att komma dit. Hela livet handlar om att utvecklas och lära nytt, det är därför vi är här. Låt oss göra det tillsammans, det blir så mycket enklare och roligare då!"

- Ingrid Thorngren

Inspiration & utbildningar

Hos mig hittar du Inspiration, Utbildningar inom:

  • Balans i livet
  • Självmedkänsla
  • Personlig utveckling
  • Närvaroträning

...men framförallt är det en plats för Gemenskap.

En Gemenskap där vi tror på att vi utvecklas tillsammans och lär av varandra. Men framförallt en Gemenskap där vi lär oss att tro på
oss själva.

Att få kliva ut i vår egen storhet och vara i vår hela unika potential
fullt ut!

"Tack finaste Ingrid, för ännu en suverän kurshelg - det är magi att komma till dig och din kurs. I denna vackra miljö med alla andra vackra, kloka och varma kvinnor. Känner en enorm tacksamhet att få vara med på denna resa."

"Att känna glädjen i dansen och kroppen, då jag hittade ett "eget space" att släppa loss i. Alla insikter, lärdomar, eftertankar och skapande är såklart också höjdpunkter - svårt att plocka ut något specifikt då hela kursen är väldigt bra och innehållsrik!"

Personligt brev från Ingrid

Hej vännen!

Får jag gissa hur din nuvarande situation ser ut?

  • Du är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv
  • Du stressar ofta och är orolig att det du gör inte är tillräckligt bra och nog
  • Du tackar ja till mycket och sen blir det för mycket och för stressigt
  • Du känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för andra
  • Du har svårt att känna dig trygg och lugn i dig själv

Du längtar efter att bli tryggare och nöjdare med dig själv och ditt liv. Så att du kan ta din plats och njuta av ditt liv fullt ut!

Då är du på rätt plats, här får du struktur, planering, övningar och inspiration för att skapa mer balans och glädje i livet.

Vad du än kämpar med är jag här för att hjälpa dig!

Du kommer antagligen bli förvånad när du hör min egen historia...

Börja här! Ladda ner mina 5 nycklar till mer balans och glädje i livet!
Gratis pdf med mina bästa tips.

JA TACK!

Utbildning och inspiration för kvinnor

Mitt syfte är att ge Utbildning, Inspiration och Gemenskap
för kvinnor som vill möta sig själva och leda sig själva. 

Jag har utvecklat min unika Helhetsmodell för hur vi människor fungerar och kan jobba med oss själva, där kroppen, själen, tankarna och känslorna får vara med, för att skapa helhet och balans i dig.

Du får lära dig att lyssna till dig själv via mina olika mindfuless metoder som; meditationer, fria rörelser och dans, tid i naturen och uppleva med alla dina sinnen samt kreativt skapande utan prestation. Det är motorvägen hem till ditt sanna själv.

Varmt välkommen! /Ingrid Thorngren