80. Kravlös kreativitet, om att hitta ditt flow - för mer balans & personlig utveckling

I dagens avsnitt pratar jag om ett område som jag brinner för lite extra, som både främjar hälsa och välbefinnande samtidigt som de är en av de absolut bäste metoderna som finns - tycker jag, för att jobba med din personliga utveckling. Nämligen kravlös kreativitet, att hitta ditt flow. Det är främjande både för den fysisk och psykiska väl måendet, då det skapar ett större lugn och mer balans i ditt liv. Vilket gör att stress, prestation, rädslor och ångest minskar.
Samtidigt som det är en gyllene ingång i allt lära känna och förstå dig själv på en djupare nivå. När vi kommer ifrån vänster hjärnhalva, tankar, prestation och pratande, till att istället utforska vårt omedvetna. Där kan du få många viktiga svar, vilket ökar din självkänsla och förståelsen för dig själv och ditt liv. Så varmt välkommen till ett spännande avsnitt om hur kravlös kreativitet och att hitta ditt flow, kan hjälpa dig att må bättre och att utvecklas.

Vill du prova på kravlös kreativitet tillsammans med mig?
Var med på min Kreativa Sommarkurs, helgen efter midsommar 27-30/6 och få en kickstart på sommaren. Här får du prova på olika sköna mindulness aktiviter som att meditera, skapa kreativt utan prestation, dansa frigörande dans i mindfulness, slappna av samt utforska naturen med dina sinnen.
Det finns fortfarande några platser Så läs mer och anmäl dig på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/sommarkurs

Än en gång tack för att du lyssnar på balnans i livet podden, jag är så glad och tacksam för att du är här. Och om du gillar podden blir jag jätteglad om du delar den med andra, så hjälps vi åt att sprida mer balans och välmående till dom som behöver det. Och glöm inte att följa podden i din mobil, så missar du inget avsnitt.

Tack för nu och tag hand om dig och din bästa vän, dig själv, hej så länge!