Mer balans i dig själv
och ditt liv 2021

Datum 1: Mån 28 - ons 30 juni

Datum 2: Tors 1/7 - Söndag 4/7 FÅTAL PLATSER KVAR!

Längtar du efter egen tid tillsammans med andra härliga kvinnor? Vänta inte längre - anmäl dig till vår
kreativa sommarkurs, utan krav och prestation

LÄS MER HÄR!

Sommaren 2021 - kreativ kurs

För dig som är kvinna och längtar efter egen tid! Här får du några dagar för dig själv, där du får stanna upp, reflektera och vara kreativ helt utan prestation. Fyll på det du behöver för att få ihop livspusslet.

En kurs i personlig utveckling

där du kommer närmare dig själv och lyssnar in till dina behov.

För att skapa den balans vi behöver i våra liv är det viktigt att vi har kontakt med både vår kropp & själ, våra tankar & känslor. Under denna kurs fokuserar vi på att få kontakt med dessa fyra delar genom rörelse, meditation och kreativitet.

Syftet är att ge dig tid för reflektion enskilt och tillsammans med andra för att hitta din egen balans och må bra. Målet är att du får identifiera vad du behöver i ditt liv just nu, bli mer medveten och att du får nya verktyg som du har direkt nytta av på ”hemmaplan”.

Hur

På en naturskön plats ger vi dig möjlighet under en härlig långhelg ägna dig helt åt dig själv tillsammans med andra. Vi guidar dig i rörelse genom dans och i stillhet via meditation till eftertanke. Du får helt utan krav tillfälle att uttrycka dig kreativt genom att måla och skapa i lera. Tillsammans i värdefulla samtal finner du lösningar och möjligheter. Du får tillfälle att njuta, få energi och skapa återhämtning. Efter kursen kommer du att återgå till vardagen och få ihop livspusslet med en bättre balans i dig själv och i ditt liv.

Metod

Den kreativa Symbolpedagogiken och den sköna Frigörande dansen inspirerar till nya insikter och större medvetenhet. Vi tillhandahåller metoder och övningar med vår gemensamma utgångspunkt i Psykosyntesen som grund för personlig utveckling.

Om du är nyfiken på vad ditt inre vill säga dig, få klarhet och insikter om ditt varande och görande, få hjälp att hitta en stig för ditt fortsatta liv.

- Ann

En oslagbar väg till självkännedom, med kreativitet, meditationer , symboler, delande och rörelse.

- Susanna

För att få möjlighet att landa i sig själv och upptäcka vad som är viktigt för mig just nu och framöver för att kunna leva livet som jag vill.

- Gunilla

Kursledare

Kursen hålls av mig, Ingrid Thorngren och Karin Axzell Nymark.

Ingrid är symbolpedagog, frigörande dans pedagog, samtalsterapeut och coach i Psykosyntes.

Karin är Konsult, Symbolpedagog, och Coach i Psykosyntes.

Tillsammans ska vi under kursen hjälpa dig hitta en balans i dig själv och ditt liv.

Var och när?

Kursen äger rum Datum 1) Måndag 28-onsdag 30 juni eller Datum 2) Torsdag den 1/7 till Söndag 4/7 2021 på Husby gård, en vacker, genuin och robut herrgård mitt i Sörmland, 2 mil norr om Nyköping.

Pga Corona är antalet deltagare begränsat till max 10 personer. Vi har ett stort luftigt kursrum, där vi kan hålla avstånd. Vi är ensam grupp på Husby Gård. Alla deltagare har eget rum. De senaste åren har kursen varit fullbokad.

Först till kvarn gäller för din anmälan.

Datum 1: 28-30/6

Pris: 5.900 :-

Detta ingår:

  • Kursprogram och material
  • Boende i enkelrum, dusch och wc i korridoren
  • Helpension inkl. alla måltider, vi äter en hemlagad vegetarisk kost
ANMÄL MIG!

Datum 2: 1-4/7

Pris: 7.400 :-

Detta ingår:

  • Kursprogram och material
  • Boende i enkelrum, dusch och wc i korridoren
  • Helpension inkl. alla måltider, vi äter en hemlagad vegetarisk kost
ANMÄL MIG!