61. Fyra enkla steg för att börjar din personliga utveckling

Varmt välkommen till dagens avsnitt av Balans i live podden. Idag pratar jag om personlig utveckling och vad du kan göra för att åstadkomma en förändring i ditt liv. Du ska veta att en förändring alltid är möjlig för dig att åstadkomma, även om du har varit med om jobbiga saker eller misslyckats tidigare när du har försökt. Så finns det sätt att lyckas. Jag berättar om 4 steg till förändring, om hur du kan ta dina steg från ditt nuläge mot din vision. Jag pratar vad det enklaste sättet är, för att åstadkomma en förändring.
Samt om vad personlig utveckling egentligen är. Att det handlar om att fördjupa kunskapen om dig själv och din potential, samt hur du kan öka din medvetenhet om dig själv och därmed fatta mer kloka och medvetna beslut i ditt liv. Så varmt välkommen till en spännande resa i personlig utveckling och kom ihåg att en förändring alltid är möjlig.

Är du nyfiken på hur du kan komma vidare i din personliga utveckling?
Då vill jag berätta att min hemsida nu är uppdaterad med vårens alla kursdatum. Det är begränsat antal platser till varje kurs så anmäl dig i god tid om du vill vara med. 
Klicka här och kom direkt till alla kurser: https://www.ingridthorngren.se/utbildningar

Är du nyfiken på min Signaturkurs online, 10 steg till mer Självmedkänsla och balans?
En kurs i personlig utveckling och mindfunless. Ställ dig redan nu på Väntelistan, så får du mer information när kursen öppnar för anmälan och en fin bonus till dig som står på väntelistan om du vill vara med.
Klicka på länken här så kommer du direkt dit: https://www.ingridthorngren.se/onlinekurs-vantelista