44. Fem hälsoeffekter med att gå på Spa, för ditt fysiska och psykiska välmående

Välkommen till dagens podd där jag pratar om 5 hälsoeffekter med att gå på spa.
Jag tycker att en spa dag är en av de absolut bästa investeringarna du kan göra i dig själv och ditt fysiska och psykiska välmående. En superbra egenvårdsaktivitet.
De 5 fördelarna jag ser är 1) Mindfulness & stressreducering 2) Ta hand om fysiska kroppen med träning 3) Utnyttja elementet vatten, att simma och bubbelbada 4) Att nyttja hälsoeffekten av värmen i bastun 5) Massage eller spa behandling, ger avkoppling och stressreducering. Efter en spa dag är du mer avslappnad, nedvarvad och i kontakt med dig själv. Varmt välkommen till dagens avsnitt där jag berättar om de stora hälsofördelarna med en spa dag.

Är du nyfiken att åka på Spa & Retreat?
Häng med på mitt Magiska Retreat, Möt dig själv och ditt sanna jag, helgen 21-22 oktober på Sätra Brunn, med härligt spa. Här får du möta mig och uppleva alla min sköna avkopplande mindfulness metoder, så som meditatoner, frigörande dans i minfulness, kreativ skapande utan prestation samt naturen och sinnena. Kombinerat med välgörande Spa, där du får träna, simma, bubbla och basta. Kan det bli bättre?
Det är begränsat antal platser och boka tidigt pris just nu. Så läs mer på min hemsida eller klicka här: https://www.ingridthorngren.se/retreat
Varmt välkommen!