28. Så får du kontakt med ditt omedvetna och lär känna dig själv mer. Samtal med Karin Axzell Nymark

Varmt välkommen till dagens avsnitt av Balans i livet podden.

Här samtalar jag med min kollega Karin Axzell Nymark, som också är symbolpedagog precis som jag. Karin och jag har sedan 12 år tillbaka en gemensam Kreativa Sommarkurs, helgen efter midsommar, där vi använder olika symbolmetoder som t ex drömmar, sagor, att måla och rita bilder, meditationer, visualiseringar, naturen och naturmaterial, att skriva och berätta.

I vårt samtal här utforskar vi vad Symbolarbete är och hur vi genom att använda det kan få fatt på vårt omedvetna och därmed öka vår medvetenhet om oss själva, dvs lära känna oss själva ännu mer. Det är helt enkelt en metod att lära känna och förstå sig själv mer och bli tydligare.

Det handlar om att på olika sätt komma från vänster hjärnhalva och alla tankar och prestation vi har till höger hjärnhalva, till nuet, vår kreativitet, våra känslor och vårt flow. På det sättet kan du skapa mer balans i dig själv och ditt liv, då det är olika former av mindfulness. Det är även ett sätt att få kontakt med din intuition, din inre visdom och därmed bli mer sann och autentisk.

Varmt välkommen till ett inspirerande och utforskande samtal.

Är du nyfiken på att prova på Symbolarbete?
Varmt välkommen till min och Karins Kreativa Sommarkurs, helgen efter midsommar. Det finns bara några platser kvar, så läs mer och anmäl dig här: https://www.ingridthorngren.se/sommarkurs

Välkommen!