Vill du hjälpa mig att hjälpa dig! Tack för i år fina DU!

Dec 29, 2023

Jag hoppas att du har haft en riktigt god och vilsam julhelg och njutit av nuet. Att du har fått lite egen tid, vilat och fyllt på med energi.

Nu vill jag passa på att säga stort tack för i år 2023 - alla fantastiska kvinnor i denna härliga Gemenskap! Tack för att du är här och är med och bidrar till att göra detta till vad det blir, Tillsammans.

Du som får detta brev, vet säkert att jag sedan drygt tre år skriver gratis inspirationsbrev varje fredag som också blir en blogg på min hemsida och sedan 1 år tillbaka har jag även min podd, Balans i livet podden, att lyssna till.

Jag gör allt detta då min mission i livet är att bidra till att så många kvinnor som möjligt mår så bra som möjligt. Att du har balans i dig och ditt liv och att du kan njuta av ditt liv fullt ut och ta din plats här i världen, på ditt sätt.

Nu undrar jag om du vill hjälpa mig - att hjälpa dig?
Att utveckla Podden och mitt arbete inför 2024!

Jag är oerhört tacksam 🙏🙏🙏 om du vill ta ett par minuter och hjälpa mig att utveckla podden och mitt arbete, genom att svara på några korta frågor i det bifogade frågeformuläret.

Svara på enkäten HÄR

Stort stort tack på förhand till dig som vill vara med och bidra ❤️❤️❤️ du är bäst 🤩!

Varmt välkommen till min gratis workshop online, den 3/1 el 4/1
Kickstarta året 2024 tillsammans med mig 🧘‍♀️
Möt dig själv och fördjupa dig

Jag är så förväntansfull över att få möta dig och att få dela den här upplevelsen tillsammans med dig. Jag vet att det kommer bli en fin, genuin stund, där vi checkar in med oss själva och fyller på med ny energi.

Detta är för dig som gillar mig och det jag gör. Eller är nyfiken på det.

Kanske lyssnar du till min podd, läser mina inspirationsbrev, eller har varit med på någon inspirationsföreläsningen. Eller kanske har du gått någon kurs eller varit med på ett Retreat hos mig tidigare. 

P.S. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av meditation eller mindfulness, bara ett nyfiket och öppet sinne, att du vill prova på.

Det finns två olika datum att välja på:
Onsdag 3 januari 18.00-19.30 Torsdag 4 januari 18.00-19.30
Det är samma workshop vid båda tillfällena, så välj det datum som passar dig.
Anmäl dig här; https://www.ingridthorngren.se/liveworkshop

Workshopen spelas inte in, så du behöver delta live om du vill vara med.
OBS det är begränsat antal deltagare på zoom, så anmäl dig i tid om du vill vara med!

På den här workshopen, får du göra meditationer och övningar tillsammans med mig, för att få kontakt med den viktigaste personen i ditt liv - dig själv ❤️.

Så kickstarta 2024 genom att ge dig själv den här egna tiden.

Varmt välkommen, jag ser fram emot att mötas 🙋‍♀️,
/Ingrid

Lyssnar du ännu inte på Podden än? Vet du inte var du ska börja? 
Här kommer tips på topplistan med de 5 mest lyssnade avsnitten 2023:
1) Nr 11. Du mår som du tänker. Om tankens kraft 
2) Nr 7. Din viktiga egenvård, så här kommer du igång 
3) Nr 2. Så här skiftar du från vänster till höger hjärnhalva och uppnår mer balans i livet 
4) Nr 10. Om Självkänsla, hur du förbättrar den och varför det är viktigt 
5) Nr 14. Hur vet jag vad jag vill? Att använda min vilja

Dagens podd 
Är ett Bonusavsnitt, med en guidad meditation, Om Tacksamhet. 
En sittande meditation på 10 minuter, där du får stilla dig och lyssna in till dig själv och allt det som du kan känna tacksamhet över i ditt liv just nu. 
Att vara i kontakt med din andning, nuet och kroppen. Att lyssna in till dig själv, helt utan krav och förväntan. Bara känna efter hur det känns hemma hos dig just nu, i tacksamhet och närvaro. Så hitta en stund där du kan sitta lite i avskildhet, lyssna till meditationen och skriv gärna lite om det som kom till dig efteråt.

Lyssna till dagens avsnitt i din mobil där du lyssnar på poddar, i Spotify, Podcaster el Gopogel Podcast, eller på min hemsida här:

59. Bonus avsnitt. Guidad Meditation Tacksamhet

Hjälp fler att hitta till Podden! 
Du får jättegärna hjälpa mig genom att ge betygsstjärnor i den app du använder för att lyssna på podden, t ex på Spotify eller Podcaster och om du vill lämna gärna en recension där, det är mycket hjälpsamt, för då hittar fler till podden. Kom ihåg att klicka på ”Följknappen” så får du varje nytt avsnitt direkt i ditt Bibliotek i mobilen och missar inget avsnitt.

Stort tack än en gång för i år och med tillönskan om ett fantastiskt
GOTT NYTT ÅR 2024!

Jag hoppas vi ses nästa vecka 3/1 eller 4/1 och kickstartar det nya året tillsammans!

Så tills vi hörs igen, tag hand om dig och din bästa vän, dig själv ❤️!
Hej så länge,
/ingrid

 

Du kanske också gillar...

Så tränar du mer självmedkänsla och acceptans och blir fri

Apr 19, 2024

Hur du sätter hälsosamma gränser för dig och ditt välmående

Apr 12, 2024

Så påverkas din hälsa och musik och dans - det är rena medicinen!

Apr 05, 2024