Snart är det dags - är du med?

Sep 03, 2021

Många har redan anmält sig, men har du missat det, har du fortfarande chansen – nu!

Häng med på min gratis inspirationsföreläsning Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut. Här får du alla mina bästa tips och idéer om hur du kan skapa mer självmedkänsla och balans.

På inspirationsföreläsningen kommer du att lära dig:

  1.  Hur du kan möta dig själv för att leva DITT liv

Har du känt dig vilsen i livet någon gång, som om du tappat bort dig själv? 
Här får du lära dig att lyssna in till dig själv och dina behov, så att du kan leva ditt liv inifrån och ut. Lär dig mina 4 metoder, som är motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag.   

  1.  Hur du kan skapa mer balans i livet

Här får du lära dig min unika Helhetsmodell i 4 delar för att enkelt skapa mer balans och helhet i livet. Lär dig förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan gå från negativa tankar, stress och oro, till att landa i närvaron i nuet och njuta av livet fullt ut.

  1.  Hur du med enkla steg kan skapa struktur för mer välmående

Här får du lära dig att skapat bra rutiner och övningar i vardagen, så att du enkelt får tid för dig själv och ditt eget välmående. Att skapa tid för reflektion, närvaro i nuet och ett liv med mer självmedkänsla. 

Så om du är villig att investera 90 minuter av ditt liv så kommer du att få fullt av inspiration och mina bästa tips om vad du faktiskt kan göra, baserat på all min erfarenhet av personlig utveckling de senaste 20 åren. 

Det här är din tid för utveckling och inspiration!

Gratis bonus till dig som är med! För dig som är med på föreläsningen – så får du också min alldeles egen extra bonus som jag gjort till dig: 
”Planeringsguiden för din bästa höst”. Som jag mailar till alla som deltar live på föreläsningen.

På slutet av föreläsningen kommer jag att berätta om min onlinekurs – ”Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut - 10 steg till mer självmedkänsla och balans”. Som startar 24 september - SÅ roligt det ska bli!

Om du inte har skrivit upp föreläsningen i din kalender än, gör det nu, det är inte för sent. Lägg gärna till lite extra tid efteråt, för att låta det hela sjunka in.

Det här är ett måste för dig som…

  • ofta stressar och är orolig för att det du gör inte är tillräckligt bra eller nog
  • känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för mycket för andra
  • är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv 
  • längtar efter mer harmoni och glädje i livet och vill njuta mer av ditt liv

Vad som än har hindrat dig tidigare. Kanske har du svårt att skapa rutiner som håller i längden, kanske tycker du att mycket är roligt så att det lätt blir för mycket, splittrat och rörigt. Kanske är du för hård mot dig själv och slår på dig själv när du inte lyckas hålla i det du föresatt dig. 

Det här kan vara det rätta tillfället, som du har väntat på. 

Att faktiskt ta dig tid och prioritera dig själv, få hjälp med bra struktur och övningar, som gör att du steg för steg ökar ditt eget välmående nu.

Jag vet att livet kan komma i vägen och att du säkert har fullt upp - men jag lovar att det kommer vara värt att vara med.

Jag hoppas att vi ses snart, varmt välkommen,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Vad händer när det är tyst? Kanske kan du höra din egen inre röst, ...

Oct 22, 2021

Jag har skickat inspirationsbrev och bloggat i 1 helt år idag! Det...

Oct 15, 2021

Hur kan jag höra min själ? Det händer när du vilar

Oct 08, 2021