Nu öppnar dörrarna till onlinekursen! Vill du vara med?

Sep 10, 2021

Nu öppnar dörrarna till onlinekursen!
Om det är så att du missat det, så har jag just öppnat dörrarna till min onlinekurs:
Möt dig själv och lev DITT liv, 10 steg till mer självmedkänsla och balans.

Du kan nu anmäla dig fram till nästa torsdag 16/9 och kursen statar 24/9.

Det här programmet har jag verkligen utvecklat in i minsta detalj, för att ge dig allt jag kan och ALLT DU BEHÖVER för att skapa mer balans och självmedkänsla i ditt liv. 

Så kanske har du fått mina nyhetsbrev en tid och funderat på att satsa på dig själv i höst? Att jobba mer medvetet med att bli din egen bästa vän och skapa bra rutiner och övningar i vardagen för att ha mindre stress, oro och måsten.
Så att du kan njuta av ditt liv ännu mer…

Möt dig själv och lev DITT liv, handlar om att steg för steg, enligt min beprövade metod, skapa nya vanor och rutiner som ger mer balans och självmedkänsla. Jag vet att det funkar, för jag har varit med SÅ många gånger.

Ofta vet vi ju teoretiskt vad vi borde göra, men vi gör det inte, för vi har andra, kanske mer bekväma vanor eller vi prioriterar inte oss själva och vårt välmående. Här gäller det att träna nytt. Om att få hjälp att faktiskt GÖRA den förändring vi behöver, för att öka vårt välmående. Det är det vi jobbar med i kursen, att omsätta teorin i praktiken, så att det blir en förändring i ditt liv, så att du kan må bättre och njuta mer.

Jag vet också att mycket handlar om att våga tro på att det är möjligt. Att våga tro att jag är värd det bästa, att jag är värd att prioritera mig själv och mitt eget välmående.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv - om inte du?

Så här säger några av vårens deltagare om kursen:

- Min största lärdom är att jag har makten att forma mitt liv så att det blir bra för mig, utifrån mina behov och önskemål. Johanna

- Det har varit en livsomvälvande kurs, den har lärt mig att stå stadigt i mig själv, att veta vad jag vill och sedan stå för det i relation till andra. Efter kursen är jag mindre rädd för vad andra tycker.  Therese

- Min största lärdom är insikten om hur mycket jag skadat mig själv med mitt negativa självprat. Känns väldigt bra att nu ha blivit vän med sig själv. Maud

- Kursen har gett mig verktyg för att skapa bättre rutiner och ett bättre liv. Charlotte

-  Jag lärde mig att sätta gränser och ge plats för mig själv. Victoria

- Jag gillade upplägget, med de kreativa övningarna som jag älskade att göra. Jag har fått många tankeställare och många redskap. Annett

- Det jag tyckte var det bästa var att vända tankarna. När negativa tankar börjar mala så kan jag nu mer och mer avbryta dom och tänka mer positiva tankar. Anna

Förutom själva kursen på 10 veckor, med all dess struktur och övningar, så får du dessutom tre fantastiska bonusar!

Jag vill personligen bjuda in dig till att kolla in allt du får i kursen här!

Kursen startar 24 september och du kan anmäla dig till 16 september.
Och du - om du har några ytterligare frågor om kursen, för att kunna fatta ditt beslut, så finns jag här för dig. Maila mig vad det är än, så lovar jag att svara med vändande mail. Jag ser fram emot att höra av dig!

Vill du veta mer om kursen? 
Var med på min sista inspirationsföreläsning nästa vecka!

Om du av någon orsak inte kunde vara med på någon av mina inspirationsföreläsningar i veckan som var. 
Så finns de två sista tillfällen nästa vecka:
på måndag 13/9 kl 18.30-20.00 och på tisdag 14/9 kl 14.00-15.30.

Läs mer om inspirationsföreläsningen och anmäl dig på länken nedan.

Klicka på länken här för att anmäla dig till min inspirationsföreläsning.

Varmt välkommen, jag ser SÅ mycket fram emot att ses, allt gott till dig, 
/Ingrid

 

 

 

Du kanske också gillar...

Vad händer när det är tyst? Kanske kan du höra din egen inre röst, ...

Oct 22, 2021

Jag har skickat inspirationsbrev och bloggat i 1 helt år idag! Det...

Oct 15, 2021

Hur kan jag höra min själ? Det händer när du vilar

Oct 08, 2021