Längtar du efter att möta dig själv på djupet, för att kunna leda dig själv?

Aug 13, 2021

Längtar du efter att möta dig själv på djupet, för att kunna leda dig själv, till större insikt, tydlighet och trygghet? Så att du kan stå där i din egen storhet och ta din plats fullt ut!

I över tio år hade jag sökt efter ett annat liv. Jag kände mig vilsen, trots att jag hade ”allt”. Jag hade tappat bort mig själv i all prestation och görande, men hade en stark känsla av att ett större liv fanns tillgängligt. Genom att jobba med mig själv och min personliga utveckling på ett medvetet sätt under många år, hittade jag tillbaka till den jag innerst inne är och till min egen livsuppgift. 

Nu har jag paketerat allt det bästa jag kan och som jag lärt mig under 20 års arbete med personlig utveckling. Med min utbildning vill jag hjälpa dig att hitta tillbaka till kärleken till dig själv, att ta tillbaka din inre kraft, så att du kan skapa ditt liv bästa liv.

Välkommen till min långa upplevelsebaserade utbildning i personlig utveckling och självledarskap, Möt dig själv och led dig själv. För dig som verkligen vill satsa på dig själv.
Är det din tur nu? Än finns några platser kvar, start 28-31 oktober på internat på Husby Gård.

Möt dig själv och led dig själv, innehåller upplevelser, metoder, teori, övningar och verktyg som hjälpt mig att förändra mitt liv. Är du redo för en uppgradering? Det finns ett större liv som väntar dig och jag finns här för att guida dig.

Är du det minsta intresserad? 
Boka in ett eget gratis telefonsamtal med mig, så stämmer vi av om utbildningen kan vara något för dig. Klicka på knappen nedan.

Vill du veta mer?
Se filmer och hör vad tidigare deltagare säger om utbildningen och läs mer om hur utbildningen är upplagd och vad den innehåller på min hemsida.

Sista chansen på mitt specialerbjudande, till 31 augusti
Just nu får du boka tidigt pris med 5.000 kr i rabatt.
Det är ett begränsat antal platser, så om det blir fullbokat, så kan tiden för din anmälan spela in. 
Så känn efter om du har din SJÄLS JA och vet att en av platserna är dina, skicka in din anmälan här på en gång.

Förutom 5.000 kr i rabatt får du även dessa 3 bonusar just nu:
BONUS #1: 
Individuellt start och avslutningsmöte med mig, via zoom (värde 2.000 kr)
BONUS #2: Fem reflektionsmöten i grupp, via zoom, mellan varje modul (värde 2.500 kr)
BONUS #3: Ett 1-dags Retreat, Live Event, (värde 2.500 kr)
Bonusar värda totalt: 7.000 kr!

Din investering:

Ett program av den här omfattningen och på den här kvalitetsnivån är en stor investering i dig själv, ditt ledarskap och ditt liv. 

Mycket pengar? 
Det finns ingenting som jag ser det, som ger mer tillbaka än att lägga pengar på sin egen utveckling. Det påverkar ju allt som är viktigt i livet – dina relationer, din hälsa, dina möjligheter och din förmåga att uppleva att du är trygg och kan acceptera och älska dig själv fullt ut som du är, ta din plats och leva ditt liv, utan rädslor.

Detta är Min mission – att alla kvinnor i trygghet ska kunna stå upp och ta sin plats, fullt ut som du är, i din egen storhet. 
Vill du vara med?

Jämför gärna vad du lägger på möbler, kläder, resor, bil, nöjen som kanske inte ger dig glädje längre än en kortare tid. 
Den här investeringen är något du kan komma att tacka dig själv för resten av livet. Det är något jag vet av tidigare deltagare.

Det kan till och med vara den bästa investeringen du gör under din livstid, med tanke på vad de flesta människor ångar i slutet av livet, att de inte vågade följa sitt hjärta, sin längtan och sin själ. Utan mest gjort vad andra förväntat sig och ställt upp. Det kommer i alla fall inte du behöva ångra efter den här utbildningen, var så säker!

Så här säger några av de tidigare deltagarna om utbildningen:

”Tack för en fantastisk utbildning! Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Du är mycket tydlig och inspirerande. Du överraskar i både flödet och aktiviteter vilket är roligt och gör det hela spännande”. Elisabeth

“Det här är den bästa utbildningen jag gått i hela mitt liv, så hjälpsamt, jag har hittat verktyg för mindre stress och mer balans i livet. Jag har blivit mer medveten om att jag behöver göra de saker som är bra för mig varje dag och regelbundet. Känner mig starkare och sover bättre. Känner mig mer stabil och har mer sällan svackor.” Antje.

“Oj den här utbildningen skulle jag haft för massor år sen, men bättre sent än aldrig. Jag har lärt mig mycket om mig själv och kan se varför vissa saker blivit som det blivit. Jag lyssnar verkligen mer till mig själv nu, vilket har gjort mig mer sann mot mig själv och känner mig lugnare och tryggare. Jag känner mig skarpare i konturerna och inte osynlig som tidigare. Du är så bra Ingrid. Du är så inspirerande och pedagogisk, med tydliga och spännande övningar.” Ann

“Jag är så glad och tacksam att ha fått genomgå denna utbildning med dig och Lisa samt alla fantastiska kvinnor - det är ett starkt minne och hjälpsamt för resten av livet. Så enastående bra, kraftfull och inspirerande utbildning du skapat och genomför, på alla sätt - EN MAGISK UPPLEVELSE!” Inger

“Jag har kunnat släppa alla prestationskrav och helt ge mig hän åt resan att möta och leda mig själv. Nu har jag blivit klarare och tydligare med vem jag är och vad jag vill med mitt liv.” Lizelotte

“Tusen tack för en fantastisk utbildning. Huvudet är fullproppat med alla intryck och även nya insikter! Så intressant att visualisera sitt undermedvetna och att inse att saker kan vara helt annorlunda än det jag tänkte om mej själv. Skapandet efter ledd meditation är härligt. 
Allt jag har fått sätta ord på i grupp och i par har varit viktigt. Även att lyssna på alla andras insikter.” Annika

Så var sann mot dig själv och svara på vad DU längtar efter i ditt liv?
- att möta dig själv och ditt sanna jag, bortom all prestation? 
- att skapa mer balans i dig själv och i ditt liv?
- att ha energi att göra roliga saker och kunna njuta av livet? 
- att acceptera och älska dig själv för den du är så att du kan leva friare och leva ditt liv fullt ut? 
- att känna dig genuin, sann och trygg?
- att sluta tvivla på dig själv och dina förmågor? 

Då är du välkommen till min Diplomutbildning i personlig utveckling och självledarskap. Utbildningen är för dig som vill:

  • Komma närmare dig själv och lära dig att lyssna till ditt SANNA jag, din vilja och dina behov.
  • Möta HELA dig, det vill säga kroppen, själen, tankarna och känslorna.
  • Utveckla en större medvetenhet om vem du är och hur du kan leda dig själv för att skapa mer BALANS i dig själv och i ditt liv.

Målet är att du ska bli en medveten ledare i ditt liv

Under utbildningen får du insikter, lärdomar och verktyg för att skapa mer helhet och balans i ditt liv. Ett liv där du kan leva i sanning med den du innerst inne är och på det sätt som du mår bra av. Du blir tryggare och tydligare med vem du är, med vad du vill och med vad du behöver.

Datum och moduler:

  • MODUL 1: Kroppen v 43) 28-31 oktober 2021
  • MODUL 2: Tankarna v 48) 2-5 december 2021
  • MODUL 3: Känslorna v 3) 20-23 januari 2022
  • MODUL 4: Själen v 12) 24-27 mars 2022
  • MODUL 5: Helheten v 18) 5-8 maj 2022

Vill du veta mer?
Se filmer och hör vad tidigare deltagare säger om utbildningen och läs mer detaljer om vad utbildningen innehåller och hur den är upplagd på min hemsida.

Är du det minsta intresserad? 
Boka in ett eget gratis telefonsamtal med mig, så stämmer vi av om utbildningen kan vara något för dig: [email protected]

Uppge ditt namn och mobilnummer och när det passar att jag ringer dig.
Jag ser fram emot att höra av dig, välkommen,
/Ingrid

 

Du kanske också gillar...

Vad händer när det är tyst? Kanske kan du höra din egen inre röst, ...

Oct 22, 2021

Jag har skickat inspirationsbrev och bloggat i 1 helt år idag! Det...

Oct 15, 2021

Hur kan jag höra min själ? Det händer när du vilar

Oct 08, 2021