Jag har en idé - är du den jag söker?

Nov 06, 2020

Hej där kära du! 

Jag skriver nu för jag har en idé som kokar i mitt huvud och den vill inte försvinna. Den har gjort mig SÅ exalterad. Men det är bara ett frö än så länge, så var försiktig. Och hur vill jag vill involvera dig?
 
Visionen finns där
Det är därför jag nu vill ge dig en tidig inbjudan. 
Att vara en del av den här visionen, speciellt om du är intresserad av att vara med och skapa och förverkliga denna idé tillsammans med mig.
 
Här är bakgrunden.
Under flera månader, ända sedan i våras faktiskt, har jag fått samtal och e-mail från kunder som undrar "hur kan jag skapa mer balans i livet och må bättre med mig själv" och hur kan jag göra det själv hemma?

Innan jag fick dessa frågor har jag aldrig tänkt på att skapa en digital utbildning, ett sätt att lära ut allt det jag kan och har arbetat med i 20 år, digitalt. Meditationer, andning, dans och rörelse, kreativt skapande, naturen och sinnena - för ökad medvetenhet, närvaroträning och personlig utveckling.

Men med tanke på corona, när en del inte vill samlas i för stora grupper och inte vill åka kommunalt. Och med tanke på teknikens utveckling, vilket nu gör det möjligt att enkelt genomföra en digital kurs på ett bra sätt, så känns det som rätt timing. Och ju fler frågor jag fått om detta, ju mer har jag börjat fundera på det.
 
Digital utbildning för mer balans i livet
Jag tänker ett enkelt sätt där du själv hemma, med min hjälp, steg för steg, skapar mer balans i livet. Du får planering, struktur och övningar att göra hemma, där du blir lugnare, tryggare och mer avkopplad.

Nu söker jag bollplank & medgrundare
Nu kan du anmäla dig som bollplank och medgrundare, om du vill vara med i den kreativa processen och bidra med idéer och feedback på hur vi kan skapa denna nya online-utbildningen. För att hjälpa stressade kvinnor, att skapa mer balans och glädje i livet. 
Det är enda gången jag kommer att erbjuda detta. Det ger dig tillgång till att bolla tankar och idéer med mig, så att jag förstår vad du behöver mest och vi tillsammans kan skapa den bästa online-utbildningen.

När jag lanserar utbildningen i början av nästa år, så har du möjlighet att köpa den till ett mycket fördelaktigt medgrundarpris.
 
Vill du vara med och skapa?
Som jag sa, alla detaljerna för detta är inte klara än. Inget har officiellt blivit skapat. Och jag tänker att några av de bästa idéerna kommer att komma ifrån dig och andra som vill vara medgrundare och bollplank.
Målet är att lansera kursen i början av januari och starta den i slutet av januari.

Så mellan nu och då, så kommer saker att hända fort och snabbt, baserat på de idéer som kommer gå fram och tillbaka mellan oss.
Häng med mig och bli en medgrundare och var med och skapa den bästa digitala online utbildningen för mer balans i livet.
Allt du behöver göra är att höra av dig till mig och säga JA – jag vill bli medgrundare. Jag söker max 10 personer, så först till kvarn med din anmälan!

Välkommen!

Du som hör av dig kommer att få ett mail av mig, med mer detaljer.
Jag kan knappt vänta att höra av dig!  LÅT OSS GÖRA DETTA TILLSAMMANS.

Mer balans, mer harmoni och mer glädje i livet - startar nu.

Varmt välkommen,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Vad är EFT-tapping och hur kan det hjälpa dig att må bättre?

Jun 02, 2023

Så får du kontakt med ditt omedvetna och lär känna dig själv mer.

May 26, 2023

Så här blir du mer medveten om dina tankar och känslor

May 19, 2023