Hur skapar du mer självkärlek i ditt liv?

Feb 16, 2024

Så här skapar du självkärlek i 3 perspektiv ❤️ 
Du kan älska du dig själv - i dåtid, nutid och framtiden

Åse, i dagens inspirationsbrev vill jag dela med mig av 3 viktiga saker till dig:

👉  1. Vårens inspirationsföreläsning är igång 🎉
Häng på du med, fortfarande finns 4 tillfällen kvar!

👉 2. Min onlinekurs är nu öppen för anmälan, fram till 22/2 ⏰!
10 steg till mer självmedkänsla och balans i livet

👉 3. Den viktiga självkärleken, om hur du kan älska dig själv ❤️
Läs mer nedan om hur du skapar mer självkärlek i tre perspektiv ⬇️

👉 1. Vårens inspirationsföreläsningar är igång 🎉

SÅ roligt att mötas på föreläsnignen online igår kväll. Tusen tusen tack för all feedback i chatten och många har också mailat till mig och berättat att du tycker att det har varit intressant och givande, tack från hjärtat.

Så roligt att se att du fattade många viktiga beslut för dig och din framtid.
Har du ännu inte anmält dig?
Då har du fortfarande chansen! Fyra tillfällen kvar denna gång.

Fyll på med massor av inspiration och energi. Så här sa några om de som var med igår kväll:
- Tack, behövde det här nu, jag fick massor av inspiration! - Stort tack för bra föreläsning, som alltid 🤩 mycket värdefullt
- Jag bara sög in varje ord och gjorde anteckningar.
- Det var precis det jag behöver. Nu fick jag nytt mod att komma vidare!

Läs mer och anmäl dig här!

👉 2. Onlinekursen, Möt dig själv och lev ditt liv, infrån och ut

Nu är jag supertaggad att berätta att dörrarna till min onlinekurs:
Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut, 10 steg till mer självmedkänsla och balans, officiellt har öppnat för anmälan!

Är det äntligen din tur att skapa ditt bästa liv? Vill du veta mer om onlinekursen och hur den kan hjälpa dig att leva ett skönare liv?
Läs mer och anmäl dig HÄR

Dörrarna stänger för anmälan på torsdag 22/2 kl 22.00 ⏰

På min inspirationsföreläsning berättar jag om kursen, så var med och ta reda på om onlinekursen är något för dig 🙋‍♀️.

Det här är för dig som är redo att kliva ur komfortzonen och agera nytt.
För dig som vill ta action och skapa en förändring i ditt liv.
För dig som vill skapa nya resultat i ditt liv.
I kursen visar jag dig exakt HUR du gör. Det är så mycket lättare och roligare att göra det tillsammans och det är helt onödigt att går runt och må dåligt, när det finns hjälp att få.
OBS:
- Dörrarna för anmälan stängs 22 februari kl 22.00 ⏰
- Kursen är 10 veckor och startar fredag 1/3
- Är du med på min föreläsning, får du också en extra bonus om du köper kursen, så missa inte den 🌟!

Anmäl dig till förelsänignen HÄR

Så här berättar Sofie, som gick onlinekursen i höstas:
”Före kursen påverkades jag mycket av andra människors bagage som jag också burit på. Jag har ofta fått trycka undan mig själv, mina behov och min vilja. Jag har fokuserat mer på de människor runt om mej, än på mej själv.
Men nu efter kursen har jag fått ny förståelse för mej själv samt nya rutiner i vardagen, genom mindfulness. Genom reflektion har jag lärt mej lämna negativa tankar bakom mej, vilket gör att jag får mer glädje och närvaro i livet. Det är som om kursen har gett mig tillåtelse att leva MITT liv och fokusera mer på mig själv”.

Tänk vilken förändring - på 10 veckor! Nyfiken på hur? Häng på inspirationsföreläsningen eller läs mer om onelinekursen här nedan.

Vill du veta mer om hur du kan utveckla din självkärlek ❤️?
Fortsätt att läsa längre ner i brevet ⬇️!

Läste du vad Sofie berättade ovan? "Det är som om kursen har gett mig tillåtelse att leva MITT liv och fokusera mer på mig själv”
Det är Självkärlek - att tillåta mig att fokusera på mig själv och
att leva mitt bästa liv ❤️ på bästa sätt för mig.

En av livets viktigaste kunskaper, att kunna älska sig själv fullt ut.
När vi utvecklar en stark självkärlek kan vi stötta och hjälpa oss själva, även när det är tufft och besvärligt, vilket livet är ibland. Att bli vår egen bästa vän helt enkelt, som alltid finns där och säger - du gör alltid så gott du kan och jag älskar dig oavsett.
Jag tänker att det verkligen är självkärlek, att tillåta oss att fokusera på oss själva och leva vårt eget bästa liv.

En del tycker att det är egoistiskt, men jag tycker tvärtom.
Tänk på metaforen med syrgasmasken som faller ner i flygkabinen, när trycket faller - sätt på din egen först, innan du hjäper någon annan. Tänk på att ju bättre du mår, desto bättre kan du också finnas där, för dom som behöver dig.

I dagens podd pratar jag om självkärlek, dvs att utveckla en inre trygghet, där du vet att du kan lita på dig själv och att du är din egen bästa vän i vått och torrt. Att du kan prata snällt och kärleksfullt till dig själv, positiva tankar som genererar goda positiva känslor. Så att du känner dig trygg och fri att vara den du är fullt ut.

Det här är något som är så viktigt och som jag fokuserar mycket på, tillsammans med de kvinnor jag jobbar med på alla mina olika kurser och i samtal. Det är något som är ganska enkelt att utveckla, om du vet hur du gör.

Att du känner att du duger precis som du är och att det känns helt sant.

I dagens podd berättar jag hur du kan jobba med din självkärlek och utveckla den i 3 olika perspektiv;
- att älska ditt dåtida jag
- att älska dig själv här och nu
- att älska ditt framtida jag

66. Självkärlek, så kan du utveckla den i tre perspektiv, dåtid, nutid och framtid

Så lyssna in och lär dig hur du gör.

Med det vill jag önska dig en riktigt skön helg - njut av nuet och tag hand om dig och din bästa vän - dig själv ❤️!
Hej så länge,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Så tränar du mer självmedkänsla och acceptans och blir fri

Apr 19, 2024

Hur du sätter hälsosamma gränser för dig och ditt välmående

Apr 12, 2024

Så påverkas din hälsa och musik och dans - det är rena medicinen!

Apr 05, 2024