Hur går det till att bli mer sann? Att leda mig själv inifrån och ut

Dec 03, 2021

Som du säkert vet vid det här laget har jag jobbat med min egen personliga utveckling i över 20 år. Det började med att jag tappade bort mig själv i all prestation på jobbet och jag behövde hitta mig själv igen, den jag innerst inne var.

Jag bytte jobb och började jobba som utbildningschef och blev intresserad av människors och min egen personliga utveckling. Jag fick gå i egen chefscoachning i ett år, vilket var fantastiskt. Det var så bra att jag längtade efter mer och jag började att läsa Psykosyntes på Humanova i 4 år och då ingick det också att gå i egen terapi, 20 timmar/år. Så tillsammans 100 timmars coachning och terapi.

Därefter utbildade jag mig till Frigörande Dans pedagog, en ettårig utbildning på internat, magiskt att få kontakt med kroppen och allt som finns i kroppen.

Men jag längtade efter fler verktyg att komma från huvudet, tankarna och prestationen, för att kunna möta mig själv, mitt sanna jag och min själ. Jag hittade då Symbolpedagogutbildningen, även den en internatutbildning fördelad över 2 års tid. Där vi jobbar med olika kreativa uttryckssätt för att få kontakt med oss själva. För att ta oss från vänster till höger hjärnhalva, från egot och tankevärlden till närvaron i nuet och vårt sanna jag.

Efter allt arbete med mig själv, så har jag hittat den jag innerst inne är. Jag känner mig mer hel och sann och lever mitt liv inifrån min innersta längtan.
Jag har skapat mina rutiner och metoder för att må bra och jag har en bra balans i mitt liv. Jag har hittat de verktyg som jag tycker fungerar för att bli en mer medveten, hel och sann människa.

Nu har jag en stark längtan efter och passion för att få dela med mig av alla mina verktyg, kunskaper och metoder till dig. Att få bidra till att du blir mer av den DU är, att du får ta DIN plats och njuta av DITT liv fullt ut.

I februari 2022 startar nästa grupp av, Möt dig själv och led dig själv, min långa ledarutbildning i personlig utveckling och självledarskap. Här har jag paketerat allt det bästa jag kan, baserat på min egen erfarenhet, verktyg, metoder, upplevelser och det pedagogiska upplägget till en helhetsupplevelse.

För mig känns det oerhört stort, viktigt och meningsfullt att få bidra med allt det jag kan. Att få dela med mig av det jag vet kan hjälpa dig att må bättre i ditt liv. Det är så onödigt att gå runt och må dåligt, stressa eller förminska sig själv, när det finns hjälp att få.

Jag har haft så många människor som kommit till mig genom åren och vill ha hjälp och de har ofta läst alla självhjälpsböcker som finns. Men det har inte hänt någonting. Att jobba med mig är tvärtom. Det är inte en teoretisk kunskap som stannar i vänster hjärnhalva. Utan det är en upplevelsebaserad utbildning, där du genom dina upplevelser förflyttar dig till höger hjärnhalva, ditt själv, ditt sanna jag och får kontakt, men den du innerst inne är.

Är du nyfiken på att veta mer?

Vill du veta om utbildningen kan vara något för dig?
Var med på min inspirationsföreläsning online, tisdag 7/12 18.30-20.00

På webinariet utforskar vi vad vi kan göra för att leva det liv vi innerst inne vill leva. Webinariet kretsar kring tre begrepp: att vara SANN, bli mer HEL och att skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

Under webinariet får du veta mer om:

- Hur du kan möta dig själv för att bli mer SANN Här får du lära dig mer om mina fyra metoder som är motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag. För att lyssna in till dig själv, så att du kan leva ditt liv inifrån och ut.

- Hur du kan bli mer HEL och skapa mer BALANS Här får du lära dig mer om min unika Helhetsmodell i 4 delar för att bli mer HEL. Lär dig skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

- Mina olika metoder, genom att prova på olika övningar

- Veta mer om Utbildningen Möt dig själv och led dig själv

- Frågestund, där du har möjlighet att ställa frågor och få svar

- Ta del av ett bra erbjudande på utbildningen, som har begränsat antal platser

Om du inte har skrivit upp webinariet i din kalender än, gör det nu, det är inte för sent. Skriv in följande information och lägg gärna till lite extra tid efteråt, för att låta det hela sjunka in.

Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone för att deltaga och tillgång till internet.

Det här är ett måste för dig som…

  • ofta stressar och är orolig för att det du gör inte är tillräckligt bra eller nog
  • känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för mycket för andra
  • är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv
  • längtar efter mer harmoni och glädje i livet och vill njuta mer av ditt liv

Vad längtar du nästa år? Vill du möta dig själv på ett djupare plan? 
Häng med på min på mitt gratis webinarium om utbildningen Möt dig själv och led dig själv. Här får du veta hur min utbildning hjälper dig att bli mer av den du är och hur du kan leva ditt liv fullt ut.

Jag hoppas att vi ses, varmt välkommen,
/Ingrid

Läs mer och anmäl dig till webinariet på min hemsida.

 

Du kanske också gillar...

Hur simma, bada & basta hjälper mig

Jan 21, 2022

Dansa in det nya året med mig!

Jan 14, 2022

Nytt år och nya möjligheter! Dags att lyssna in till dig själv och ...

Dec 31, 2021