Gratis inspirations webinarium 15 juni

Jun 04, 2021

Gratis inspirations webinarium 15 juni om - Möt dig själv och led dig själv Diplomutbildning i personlig utveckling och självledarskap

Nu i maj avslutades förra omgången av utbildningen som blev SÅ positivt mottagen, så här säger några av deltagarna som var med:

- ”Det här är den bästa utbildningen jag gått i mitt liv, så hjälpsamt, jag har hittat verktyg för mindre stress och mer balans i livet”. Antje

- ”Tack för en fantastisk utbildning! Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Du är mycket tydlig och inspirerande. Jag har nu mod att följa mitt hjärta och vara sann. Delningarna i gruppen är verkligen givande och det ger så mycket att få höra hur andra tänker och känner”. Elisabeth

- ”Jag har kunnat släppa alla prestationskrav och helt ge mig hän åt resan att möta och leda mig själv. Nu har jag blivit klarare och tydligare med vem jag är och vad jag vill med mitt liv”. Lizelotte

- "Jag är så glad och tacksam att ha fått genomgå denna utbildning med dig och Lisa samt alla fantastiska kvinnor - det är ett starkt minne och hjälpsamt för resten av livet. Så enastående bra, kraftfull och inspirerande utbildning du skapat och genomför, på alla sätt - EN MAGISK UPPLEVELSE! Inger

- ”Oj den här utbildningen skulle jag haft för massor år sen, men bättre sent än aldrig. Jag har lärt mig mycket om mig själv och kan se varför vissa saker blivit som det blivit. Då jag varit otydlig inför mig själv om vad jag vill och inte vill. Hur ska då andra förstå. Jag lyssnar verkligen mer till mig själv nu, vilket har gjort mig mer sann mot mig själv och känner mig lugnare och tryggare”. Ann

Nu är det dags att öppna upp för anmälan till kommande utbildningsgrupp som startar i höst.

Är du nyfiken och undrar vad som ingår i utbildningen och om det kan vara något för dig?
Var med på mitt gratis inspirations webinar, där du får prova på några av de metoder som utbildningen innehåller och får mer information om utbildningens innehåll och upplägg.

På webinariet utforskar vi vad vi kan göra för att leva det liv vi innerst inne vill leva. webinariet kretsar kring tre begrepp: att vara SANN, bli mer HEL och att skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

Under webinariet får du:

  • Lära känna mig och min kollega Lisa Hjulström, assisterande utbildare
  • Praktiskt prova på mina olika metoder, genom olika övningar
  • Veta mer om Utbildningen Möt dig själv och led dig själv
  • Höra vad tidigare deltagare har tyckt och vad den givit dem
  • Frågestund, där du har möjlighet att ställa frågor och få svar
  • Ta del av ett bra erbjudande på utbildningen, begränsat antal platser!

Om du inte har skrivit upp webinariet i din kalender än, gör det nu, det är inte för sent. Skriv in följande information och lägg gärna till lite extra tid efteråt, för att låta det hela sjunka in.
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone för att deltaga och tillgång till internet.

Välj den tid som passar dig bäst:

Webinar 15/6 Kl. 12-13.30

Webinar 15/6 Kl. 18.00-19.30

Det är aldrig för sent att bli mer av den du är!
Utbildningen är för dig som är kvinna och vill komma närmare dig själv och lyssna in till ditt SANNA jag, din vilja och dina behov. Att utveckla en större medvetenhet om vem du är och hur du kan leda sig själv för att skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv. Varmt välkommen för dig som är nyfiken på något nytt. Jag ser fram emot att mötas.

Möt dig själv och led dig själv, en upplevelsebaserad utbildning i personlig utveckling och självledarskap

Välkommen till en utbildning där du får insikter, lärdomar och verktyg för att skapa mer helhet och balansen i ditt liv. Ett liv där du kan leva i sanning med den du innerst inne är och på det sätt som du mår bra av. Du blir tryggare och tydligare med vem du är, med vad du vill och med vad du behöver.

Läs mer här!

Det här är ett måste för dig som…

  • ofta stressar och är orolig för att det du gör inte är tillräckligt bra eller nog
  • känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för mycket för andra
  • är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv
  • längtar efter mer harmoni och glädje i livet och vill njuta mer av ditt liv

Vad gör du i höst?
Längtar du efter att möta dig själv på ett djupare plan?
Häng med på min på mitt gratis webinarium om utbildningen Möt dig själv och led dig själv. Här får du veta hur min utbildning hjälper dig att bli mer av den du är och hur du kan leva ditt liv fullt ut.

Jag hoppas att vi ses, varmt välkommen,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Styr dina känslor dig? Eller är det du som väljer i ditt liv?

Jul 30, 2021

Tror du på dina tankar? Är dina tankar sanningen?

Jul 23, 2021

Från egot till själen – att lära dig att lyssna till din sanning

Jul 16, 2021