5 nycklar till mer balans & glädje

Dec 17, 2020
Hej!
Har balans i livet och ditt eget välmående varit något som du inte prioriterat fullt ut tidigare?
Så var det verkligen för mig, speciellt hände det när jag tog det lugnt och vilade, då kändes det alltid som om jag var lat och inte gjorde tillräckligt mycket nytta. Det fanns alltid något som måste hinna göras eller något som var viktigare än jag och mitt eget välmående var. Känner du igen dig?
Om ditt svar är ja, vill jag att du ska veta att det är möjligt att ändra. När jag skapade bra rutiner i vardagen och med små enkla övningar börja prioritera mig själv och mitt eget välmående, som prio ett. Då blev det i små mikrosteg bättre och bättre, dag för dag. Nu vill jag ge dig samma möjlighet att skapa mer glädje, njutning och välmående i ditt liv. 

Ta dig från stress till mer balans i livet
Jag har skapat något som gör det enkelt för dig att i 5 enkla steg börjar skapa mer balans i livet. Om du längtar efter mer egen tid, för återhämtning, påfyllnad och reflektion för att öka ditt eget välmående. Om du vill ha rutiner som håller även när det är stressigt runt omkring dig, då är mina 5 tips till mer balans i livet, som gjord för dig!
Ladda ner gratis guiden här och börja din resa redan idag!

Jag hoppas att du upptäcker hur enkelt det kan vara att skapa bra rutiner med några få enkla övningar, för att skapa mer balans och välmående i ditt liv.
Jag vill bjuda in dig till att dela den här guiden med andra kvinnor som du vet har mycket på sin ”att göra lista” och saknar bra rutiner för att prioritera sig själv och sitt eget välmående. Som du tror också kan ha nytta av den.
Skicka länken till dina väninnor, familj eller kollegor och sprid det lugn, harmoni och välmående, som den här guiden ger. Här nedan är länken igen för att omedelbart få till gång till den gratis guiden: 5 nycklar till mer balans och glädje.

Jag är så exalterad...
...för snart är min helt nya hemsida, som heter precis som jag www.ingridthorngren.se klar!
Här kommer allt det jag jobbar med i dag och framöver att samlas. Mina utbildningar, onlinekurs, blogg, meditationer, inspiration och gemenskap. Sidan är under utveckling och ska vara klar nästa år.  Men du som får detta nyhetsbrev är välkommen in och ta en sneak peak, en liten smygtitt helt enkelt på hur den ser ut, redan nu.
Välkommen in!
www.ingridthorngren.se 
Min nuvarande hemsida: www.lotusutveckling.se kommer att fortsätta att fungera parallellt en tid.  

Ny facebooksida
Nu har jag även bytt min Lotusutveckling sida på Facebook så att den också heter Ingrid Thorngren.  Gilla min sida på Facebook, så följer du allt spännande som händer och missar inte något. Från och med nu kommer jag vara mer aktiv på sociala medier och dela tips, idéer och inspiration. Klicka HÄR för att komma till sidan. 

Önskar dig en nu en riktigt skön och stressfri julvecka och när det blir dags en vilsam och njutbar jul.
En riktigt GOD JUL önskar jag dig och de dina.

/Ingrid

Du kanske också gillar...

Självmedkänsla förändrar liv

Jan 22, 2021

Så kan du skapa en bättre balans

Jan 15, 2021

Varför är det så svårt att leva sitt eget liv?

Jan 07, 2021