85. Så här kan blommor enkelt ge dig ett lyckligare liv

I dagen avsnitt pratar jag om hur hälsosamt det är med färska blommor inomhus, att ta in en blomma eller en bukett, det påverkar din energi och gör dig lite lyckligare.
Det är omöjligt att inte bli glad, när du betraktar en blomma eller hur?
Idag finns det till och med bevisat i studier hur blommor påverkar vår energi, det ger en slags förundranseffekt, att se storheten i livet. Det är som att se livet utvecklas, som ett andetag, att följa blommornas väg från knopp till fullt utblommad och sedan vissna och dö. Som livets kretslopp.
Jag tänker att blommar också framkallar det vackraste inom dig, när du ser en ros eller en pion slå ut, så är det som om du själv slår ut, att se in i det vackraste av dig själv.
Det finns bevisat i studier hur hälsosamt det är att ge och ta emot blommor som en gåva.
Det ökar din empati, omsorg och omtanke om andra och även om dig själv.
Så om du vill ha en bättre relation till dig själv, om du vill bli snällare mot dig själv, känna att du är värdig, köp eller plocka blommor, ställ dom där du kan se dom hemma i din vardag. Den lilla blomman i vasen, som du ser, är bevis på att du är viktig, att du är värdefull, att du är värd att må bra.
Blommor är ett enkelt sätt att få dig att må lite bättre. Att göra små bra saker för dig själv, är att ta det vuxna ansvaret att ta hand om dig själv och göra det bästa du kan av ditt liv just nu. Mitt absolut bästa tips idag är - använd blommor och ge dom till dig själv eller någon annan.
Så varmt välkommen till dagens avsnitt och låt dig inspireras av blommornas inverkan på ditt välmående och ditt humör.

Vill du ha ännu mer inspiration av mig nu i sommar?
Ladda ner min nya kostnadsfria Sommarbonus, 5 nycklar till att bara vara mer.
Det är både en pdf fil, där du får mina 5 nycklar till att skapa din bästa Att-Vara lista, för mer balans och njutning i livet. Bra att passa på att praktisera att bara vara nu i sommar tänker jag, så att du får med dig bra rutiner in i hösten och vardagens sen.
Du får också en Guidad meditation för Inre frid, som du kan lyssna på varje dag, för att komma till nuet och såklart plocka gärna blommor och ta in!
Varmt välkommen att skapa mer närvaro, lugn och ro med mig i sommar.
Klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/5nycklartillattbaravara