83. Vad en daglig promenad kan göra för ditt välmående

Promenader är en av de saker som har hjälpt mig mest under svåra tider. Att ha en daglig rutin för att promenera, har gett mig mer lugn och personlig utveckling, än jag någonsin hade kunnat tro.
Därför vill jag idag inspirera dig att skapa en egen rutin för promenader som passar dig. För mig började det när jag var med om en stressrelaterad utmattningsdepression, för många år sedan. Det som höll mig uppe och som fick mig upp ur sängen, var att ta en daglig promenad. Här kunde jag vara uppmärksam på nuet, se den fantastiska naturen och må lite bättre för varje dag.
Idag delar jag med mig av alla fördelarna som jag upplever med att promenera, jag berättar om mina olika typer av promenader och ger dig några tips för att få ut det mesta av dina promenader.
Att promenera ger så många positiva fördelar för oss själva på alla plan, för kroppen, hjärnan, känslorna och själen – alla delarna får vara med när vi promenerar. Så häng med och få massor av inspiration om hur en daglig promenad kan öka ditt välmående och få reda på hur välgörande det faktiskt är.
Varmt välkommen.

Vill du ha mer inspiration av mig?
Prenumerera på mitt gratis inspirationsbrev, som jag skickar varje fredag. Du skriver upp dig på min hemsida eller klickar på länken här: https://www.ingridthorngren.se/nyhetsbrev
Se också till att du Följer Balans i livet podden, genom att klicka på Följ programmet, i din mobil, så missar du inget avsnitt.
Gillar du podden, så blir jag jätteglad om du vill skriva en recension, ge ett betyg och dela podden med andra – så hjälps vi åt att sprida podden till fler som behöver den.
Stort varmt tack för din hjälp.