65. Dina tankar skapar ditt liv, om att bli den medvetna ledaren i ditt liv

Välkommen till dagens avsnitt, idag pratar jag om den viktiga processen att förstå att det är du som är skaparen av ditt liv. Wow viktigt eller hur, du är skaparen av ditt liv. Genom att öka din medvetenhet om dig själv, kan du ta kontrollen över dina tankar och känslor och därmed kan du själv bestämma hur du väljer hantera händelser i ditt liv, som ligger utanför din kontroll. När du blir medveten om hur den här processen fungerar kan du själv välja, hur du tänker, känner och agerar och därmed vad du skapar för resultat i ditt liv. Fantastiskt eller hur, vilken frihet. Att gå från att vara offer för omständigheterna, för andra människor och vad som händer i världen. Till att bli den medvetna ledaren i ditt liv, som skapar de resultat som gynnar dig på bästa sätt. Lyssna in till dagens avsnitt och lär dig hur du gör.

Tycker du att det här är viktiga kunskaper och du vill ha ännu mer inspiration av mig, om hur du blir ner medveten och därmed kan skapa ditt bästa liv, så vill jag bjuda in dig till min gratis föreläsning online. Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut.
Här kommer du få fatta 5 viktiga beslut för dig och din framtid.
Vi startar den 15 februari och det finns flera datum att välja på, så anmäl dig på min hemsida eller på länken här: https://www.ingridthorngren.se/gratis-onlineforelasning 
Varmt välkommen!