64. Utveckla din beslutsamhet och nå din vision

Att utvecklas och lära något nytt, handlar mycket om att göra, prova, lyckas och misslyckas. Tyvärr har många av oss fått lära oss, att göra fel och misslyckas är dåligt. Att det är det är tecken på att vi borde sluta eller på att vi inte kan åstadkomma en förändring.
Men jag vill verkligen uppmana dig att inte sluta. För det är inget fel med att göra fel eller att misslyckas, det är en del av livet och av resan mot visionen och drömmen. Och jag vet att de riktigt framgångsrika har haft många misslyckanden tidigare i sitt liv, det är en del av processen.
Du kan också lyckas, om du inte ger upp på vägen. Det du behöver är att utveckla din förmåga att vara beslutsam och uthållig. I det här avsnittet kommer jag att prata om vad det innebär att verkligen vara beslutsam och hur du kan utvecklar den färdigheten i 7 steg. Det är ingen egenskap du föds med det är en färdighet du kan utveckla.
Det handlar bl a om att kunna hantera sin överlevnadshjärna, som vill ha snabba resultat och tillfredsställelse nu. Att istället fatta långsiktiga beslut och att ta stegen på vägen dit, fastän det kanske är svårt och jobbigt på resan. Om hur du kan hantera din rädsla och att inte tro på dig själv och din förmåga. Så om du är redo att följa din längtan, att leva ditt liv inifrån den du är, så varmt välkommen till dagens avsnitt.

Vill du ha ännu mer inspiration av mig, om beslutsamhet och att följa din väg, så vill jag bjuda in dig till min
Gratis föreläsning online. Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut.
Här kommer du få fatta 5 viktiga beslut för dig och din framtid.
Vi startar den 15 februari och det finns flera datum att välja på, så anmäl dig på min hemsida eller på länken här: https://www.ingridthorngren.se/gratis-onlineforelasning
Varmt välkommen.