62. Mindfulness hjälper dig att träna uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla

Hej och välkommen till balans i livet podden. Idag vill jag prata om hur mindfulness kan hjälpa dig att må bättre. Som du vet så är jag en stor förespråkare av små dagliga rutiner som hjälper oss att må så bra det går. En viktig del av min egen rutin, är min dagliga meditation och mindfulness träning och det gör verkligen en enorm skillnad för mitt humör, tålamod och hela min känsla för mig själv och min dag. Jag blir lugnare, mer närvarande och mer fokuserad, vilket gör att jag utan att stressa också blir mer effektiv.
I dag pratar jag om hur du genom att checka in med dig själva, via mindfulness meditationer, blir mer medvetet närvarande, mer avslappnade och i kontakt med nuet, mer fokuserad och inkännande. Så lyssna in till vad alla fördelar med att träna mindfulness är, hur du gör och vad det leder till. Varmt välkommen!

Vill du veta mer om hur Mindfulness fungerar och hur det kan hjälpa dig att må bättre? 
Ställ dig på väntelistan till min Onlinekurs, så är du den första som får inbjudan till min gratis inspirationsföreläsning som snart är på gång. 
Här kommer jag berätta exakt vad du behöver göra för att skapa mer balans i livet, och mer om varför mindfulness är så viktigt för ditt välmående. 
Dessutom får du en fin fin extra bonus enbart till dig som står på på väntelistan. Om du är intresserad av onlinekursen, när den öppnar upp för anmälan.

Ställ dig på väntelistan HÄR