60. Så här skapar du en inspirerande vision för året som kommer

Varmt välkommen till Balans i livet podden, årets första avsnitt 2024 och vad passar bättre än att prata om att skapa en inspirerande vision för året som kommer. Jag jobbar mycket med backspeglar, bilder och visionboards i det personliga utvecklingsarbetet. Att göra en backspegel och få ett nuläge är ett så viktigt och bra verktyg, när vi vill bli tydligare med oss själva, checka in med oss själva och stämma av hur vi har det just nu. Att sedan skapa en vision över framtiden och göra ett collage eller ett visionboard är ett fantastiskt verktyg för att göra det tydligt vad vi längtar efter och vart vi är på väg. Så lyssna in till dagens poddavsnitt, där jag berättar de olika stegen, för att göra en backspegel, en vision och en affirmation för din framtid, som hjälper dig att komma dit du vill.

Vill du ha hjälp att nå din vision 2024?
Om du tycker att det här arbetet låter spännande och vill ha min hjälp att komma vidare i ditt personliga utvecklingsarbete mot din längtan, din vision. Spana in mitt Medlemskap, som just nu är öppet för anmälan och vi kickstartar redan nästa vecka den 10 januari med årets första workshop.
Det är ett enkelt sätt att hjälpa dig själv att hålla dig på banan, att hålla ditt fokus och ta dina steg under året, mot din vision. Läs mer och anmäl dig här: https://www.ingridthorngren.se/medlemskap
Varmt välkommen.