43. Att åka på Retreat för att möta dig själv och ditt sanna jag

Varmt välkommen till dagens podd, som handlar om att stilla sig och lyssna inåt, att komma till höger hjärnhalva och bara vara i nuet. Det finns olika sätt att göra detta.
Det enklaste är att planera in små stunder av mindfulness, t ex en meditation i vardagen.
Sedan är ett tips att ägna en dag i veckan t ex söndagarna åt längre mindfulness aktiviteter t ex att vara ute i naturen eller trädgården.
Därefter rekommenderar jag att åka på retreat, det är att göra ett miljöombyte, dra sig tillbaka, stilla sig och lyssna inåt, för att få fatt på ditt sanna jag och bli mer sann och tydlig för dig själv. Under ett retreat får du också vägledning om hur du kommer dit. Lyssna in till dagens podd och få reda på mer om vad som händer på ett retreat.

Är du nyfiken på att åka på retreat?
Följ med mig på mitt Magiska Retret – Möt dig själ voch ditt sanna jag, helgen 21-22 oktober i Sätra Brunn, utanför Sala. Här får du uppleva alla mindfulness metoderna, bara vara och uppleva ett härligt Spa. Fortfarande finns platser kvar och till boka tidigt pris. Läs mer på min hemsida eller klicka på länken här: https://www.ingridthorngren.se/retreat