Vad längtar du efter nästa år? Vill du ta din plats och leva fullt ut?

Nov 26, 2021

Hur vill du att ditt liv ska utvecklas nästa år? 
Längtar du efter att ta din plats fullt ut och i trygghet kunna leda dig själv till bättre beslut och njuta mer av ditt liv? 

Då vill jag berätta för dig att i februari 2022 kommer äntligen nästa ledarutbildning Möt dig själv och led dig själv, att starta. Vi kommer återigen att vara på vackra Husby Gård utanför Nyköping. Just nu finns det ett par platser kvar.
Vi startar den 24-27 februari och 9 månader senare är du redo för ditt nya liv! Detta är en upplevelsebaserad utbildning för kvinnor, i personlig utveckling och självledarskap. För dig som längtar efter att växa och utvecklas på ett djupare plan. För att utveckla din fulla potential och skapa ditt bästa liv. För dig som söker meningsfullhet och mer balans och harmoni.
Det är begränsat antal platser och jag har ett riktigt bra boka tidigt pris fram till 10/12.

Är du nyfiken på att veta mer?
Kom och var med på min inspiration- & informationsföreläsning och få reda på mer om utbildningen, hur den är upplagd och vad den innehåller. 

Varmt välkommen,
/Ingrid

Kanske har du tappat bort dig själv i alla krav och stressen från dig själv och din omgivning? Längtar du efter ett liv i balans, harmoni och glädje. Där du slipper stress, oro och osäkerhet. Istället känner du dig lugn, trygg och kan njuta av ditt liv och ta din plats.

Då är du på rätt plats!

På den här föreläsningen utforskar vi vad vi kan göra för att leva det liv vi innerst inne vill leva. Föreläsningen kretsar kring tre begrepp: att vara SANN, bli mer HEL och att skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

Under föreläsningen kommer du att få:

  • Lära dig mer om min egen unika Helhetsmodell – för att bli mer HEL– genom att låta hela du få vara med; kropp, själ, tankar och känslor
  • Få prova på mina olika metoder – som rörelse i mindfulness, meditation och kreativt skapande, som är motorvägen hem till dig själv för bli mer SANN
  • Veta hur du kan skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv, genom att förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva
  • Uppleva hur du tillsammans med mig kan möta dig själv - för att leda dig själv, till en ännu större medvetenhet och ett liv med mindre stress och mer glädje och njutning

Det ska bli så roligt att möta dig live eller online - jag hoppas att du vill vara med. Jag ser fram emot att få dela med mig av allt spännande med just dig!

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri, men du behöver anmäla dig för att vara med.

Välj den tid som passar dig bäst:

Gratis inspirationsföreläsning - Möt dig själv och led dig själv

Måndag 6 december kl 18.30-20.00 på lokal i Stockholm (begränsat antal)
Tisdag 7 december kl 18.30-20.00 på webinar online

Så här säger några av deltagarna som gick ledarutbildningen förra omgången:

- Nu har jag blivit klarare och tydligare med vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Lizelotte

- Tack för en fantastisk utbildning! Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Elisabeth

- Oj den här utbildningen skulle jag haft för massor år sen, men bättre sent än aldrig. Jag lyssnar verkligen mer till mig själv nu, vilket har gjort mig mer sann mot mig själv och känner mig lugnare och tryggare. Ann

- Det här är den bästa utbildningen jag gått i hela mitt liv, så hjälpsamt, jag har hittat verktyg för mindre stress och mer balans i livet. Antje

- En enastående bra, kraftfull och inspirerande utbildning på alla sätt - EN MAGISK UPPLEVELSE! Inger

UTBILDNINGEN MÖT DIG SJÄLV OCH LED DIG SJÄLV
Är en internatutbildning i 5 moduler över 9 månder.
Vi ses vid varje tillfälle från torsdag kl 16.00 till söndag kl 16.00. 
PLATS:
Utbildningen är på Husby Gård, i Bettna, utanför Nyköping. Husby Gård är en robust och vacker herrgård på landet i rofylld miljö. Vi har hela gården för oss själva och blir serverade hemlagad vegetarisk kost. Utbildningen genomförs i Sockenstugan en liten bit därifrån. Det finns även egen tid för vila, reflektion, tid i naturen, bad i ån och bastubad.

RESA: Med bil tar det 1,5 timme från Stockholm, ca 3 timmar från Borlänge, ca 4 timmar från Göteborg och ca 5 timmar från Malmö.
Det är lätt att åka kommunalt med tåg till Nyköping eller Eskilstuna och sedan buss som stannar precis utanför gården

Du kanske också gillar...

Hur simma, bada & basta hjälper mig

Jan 21, 2022

Dansa in det nya året med mig!

Jan 14, 2022

Nytt år och nya möjligheter! Dags att lyssna in till dig själv och ...

Dec 31, 2021