Skapa din bästa höst - den bästa investeringen du kan göra är den i dig själv

Aug 20, 2021

Hösten är äntligen här och det är dags för nya bra vanor!
Börjar du också bli peppad på att komma tillbaka till rutinerna efter sommaren? 
Hur härlig sommaren än är, så tycker jag ändå att det är skönt med den här tiden på året, när sommaren sakta övergår i höst. För mig ger det en känsla av nystart. Jag fylls av energi och tycker att det är skönt att ta tag i saker och komma in i goda vanor och hälsosamma rutiner igen. 
Vad längtar du efter i höst och vad behöver du för att ta hand om dig själv och ditt eget välmående på bästa sätt? Jag erbjuder dig ett fullmatat smörgåsbord, fyllt av olika aktiviteter. Se vad som passar dig, varmt välkommen, jag hoppas att vi ses!

- Är du sugen på att återigen få röra dig fritt tillsammans med andra och dansa härlig Frigörande dans i mindfulness? Jag har en ny jättestor lokal i höst med gott om utrymme för att hålla avstånd, vid Odenplan – kom och prova på!


- Eller har sommaren kanske varit intensiv, med familj, aktivister och umgänge och du längtar efter egen tid, att få lyssna in till dig själv i stillhet och tystnad. Var med på mitt Magiska Retreat, på en ny magisk plats och lyssna in till ditt sanna jag under en långhelg. 

- Är det dags att satsa på dig själv i höst och komma in i goda vanor och skapa hållbara rutiner? Var med på min onlinekurs, 10 veckor till mer självmedkänsla och balans. En grundkurs i personlig utveckling och mindfulness i vardagen. Programmet kommer vecka för vecka att ge dig struktur, övningar och inspiration för att skapa mer balans och glädje i livet. Syftet med kursen är att du ska bli tryggare och nöjdare med dig själv och ditt liv.

- Eller är det äntligen din tur nu att verkligen satsa på dig själv i höst? Då är min långa utbildning i personlig utveckling och självledarskap, Möt dig själv och led dig själv, något för dig. Här blir du en medveten ledare i ditt liv där och hittar en helhet och balans i ditt liv. Där du lever i sanning med den du innerst inne är och lever på ett sätt som du mår bra av. Där du vet vem du är och vad du vill i livet. Efter de här 9 månaderna tillsammans, är du redo för ditt nya liv!

Bland det bästa och enklaste vi kan göra för oss själva för att få saker gjorda, är att planera in det vi behöver. Du kanske tycker det är tråkigt med planering och rutiner? Men det är ett av de enklaste sätten att hjälpa oss att få det som är viktigt att bli gjort. Ett bra sätt kan vara att anmäla sig till en kurs. Då blir det av, att vi gör det där vi har tänkt att göra, men som är svårt att få gjort själv hemma i ensamhet. 

Så välkommen att boka in dit på det som passar dig och låt oss skapa fantastisk höst tillsammans!
Varmt välkommen,
/Ingrid

Frigörande Dans i mindfulness
För dig som vill investera i dig själv, ditt välmående och din egen hälsa! Alla kan dansa, ingen prestation. När vi dansar löser vi upp spänningar, frigör livsenergi och känner oss mer avstressad och samtidigt uppiggad. Att dansa startar en process där vi blir rörligare, smidigare och mer i kontakt med oss själva. 
Dag: Tisdagar, varannan vecka, jämna veckor. 
Tid kl: 15.45-17.45 Plats: Norrtullsgatan 37, vid Odenplan.

Prova på en gång, 21/9 pris 250 kr (ordinarie pris 500 kr).

Kurs 5 gånger, 5/10 – 30/11
I denna grupp fördjupar vi oss i dansen och kontakten med vår kropp via kroppsdans, där vi värmer upp kroppens olika delar, de 7 rörelserytmerna och avslutar med avslappning. Olika teman och upplägg vid varje tillfälle. Fokus på frigörande dans i mindfulness och dess tre grundpelare; fria rörelser, inåtriktad uppmärksamhet och andningen. I en sluten grupp skapar vi en trygg och lugn atmosfär, där vi tillsammans kan fördjupa oss i dansen och mötet med oss själva och varandra, där vi övar på den delade uppmärksamheten. Följ med på en resa i ditt inre, där vi lyssnar in till vår kropp och utforskar olika delar av oss själva.

Kurs 5 gånger: 5/10, 19/10, 2/11, 16/11 och 30/11 
Pris: 2.500 kr
Erbjudande: Dansa 6 gånger i höst (21/9 - 30/11), betala för 5 gånger. Pris: 2.500 kr (jag bjuder dig på 21/9) Begränsat antal platser.

Magiskt Retreat, Möt dig själv och ditt sanna jag, långhelgen 24-26/9

Längtar du efter egen tid? Ge dig själv ett magiskt retreat. 
Kom, andas, landa och upplev dig själv på natursköna och vackra Husby Gård. 

Under en långhelg får du möjlighet att:

 • Checka ut från vardagens ekorrhjul och landa i dig själv
 • Fylla på med sköna aktiviteter som gör att du känner dig mer avkopplad och i kontakt med dig själv
 • Äta god vegetarisk mat, uppleva Husby Gårds rofyllda omgivning och umgås med andra fantastiska kvinnor, som är på samma resa som du

Låter det nästan för bra för att vara sant? Då är denna helg något för dig!

Under retreaten kommer du få möta hela dig - kroppen, själen, tankarna och känslorna. 
Du kommer att få lyssna inåt för att hitta tillbaka till dig själv och höra din egen inre sanna röst genom upplevelser såsom:

 • Sköna meditationer
 • Kreativt skapande, helt utan prestationskrav
 • Fria rörelser och dans i mindfulness
 • Rofylld tid i naturen
 • Utforska alla dina sinnen

Det kommer också finnas tid för relax, samtal och reflektion både i gruppen och med den viktigaste personen i ditt liv - dig själv!

FAKTA:

Fredag 24/9 16.00 till söndag 26/9 16.00 2021.
Husby Gård, utanför Nyköping ca 1,5 timme från Stockholm. 
Det är enkelt att åka tåg till Nyköping och sedan buss till gården.

Detta ingår: 5.900 kr (ordinarie pris)
Kursprogram och material. Boende i eget rum, fredag till söndag, dusch och wc i korridoren. Middag på fredagen. Frukost, lunch och middag lördag. Frukost och lunch söndag. Kaffe/te och frukt alla dagarna. Det finns även tid för vila, reflektion, tid i naturen, bad i ån och bastubad.
BOKA TIDIGT PRIS! 5.400 kr Före 24/8
Boka din plats senast den 24 augusti och erhåll 500 kr rabatt. 

Onlinekurs Möt dig själv och lev ditt liv, start 24/9
Möt dig själv och lev DITT liv10 steg till mer självmedkänsla och balans i livet 
10 moduler över 10 veckor som gör att du:

- Ökat din självkännedom och självmedkänsla
Så att du känner dig tryggare i dig själv och litar på vad du själv vill och behöver

- Blivit mer medveten om din kropp, dina tankar, dina känslor och din själ

Så att du finner lugn och ro fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.

- Skapat bra rutiner och övningar i vardagen för reflektion och närvaro
Så att du enkelt får tid för dig själv och ditt eget välmående

- Minskat stress, oro och osäkerhet
Så att du kan känna mer harmoni, glädje och njuta mer av ditt liv – inifrån och ut

Skriv upp dig på väntelistan om du är intresserad av att veta mer om onlinekursen, så får du ett mail när det är dags.

Möt dig själv & led dig själv, upplevelsebaserad utbildning i personlig utveckling och självledarskap, start 28-31/10

För dig som längtar efter att fördjupa dig i dig själv och din personliga utveckling, för att bli din egen bästa coach och ledaren i ditt liv.
Att bli mer sann, hel och i balans, här blir du en trygg och tydlig ledare i ditt liv. I höst finns ett begränsat antal platser kvar på mitt Master Mind Program: Möt dig själv och led dig själv. 

Så ge dig själv ditt bästa år – vi startar i oktober och nio månader senare är du redo för ditt nya liv. 

Jag har dessutom förlängt boka tidigt priset till 31/8 och förutom 5.000 kr i rabatt, får du fortfarande dessa 3 bonusar:
BONUS #1: Individuellt start och avslutningsmöte med mig, via zoom (värde 2.000 kr)
BONUS #2: Fem reflektionsmöten i grupp, via zoom, mellan varje modul (värde 2.500 kr)
BONUS #3: Ett 1-dags Retreat, Live Event, (värde 2.500 kr)
Bonusar värda ytterligare totalt: 7.000 kr!

Låt mig höra av dig, skicka ett mail till mig om du är intresserad eller har några frågor. Jag behöver din anmälan senast 31/8.

Den här investeringen är något du kan komma att tacka dig själv för resten av livet. Det är något jag vet av tidigare deltagare.

Det kan till och med vara den bästa investeringen du gör under din livstid, med tanke på vad de flesta människor ångar i slutet av livet, att de inte vågade följa sitt hjärta, sin längtan och sin själ. Utan mest gjort vad andra förväntat sig och ställt upp. Det kommer i alla fall inte du behöva ångra efter den här utbildningen, var så säker!

Så här säger några av deltagarna som gått utbildningen 2020-2021:

"Jag är så glad och tacksam att ha fått genomgå denna utbildning med dig och Lisa samt alla fantastiska kvinnor - det är ett starkt minne och hjälpsamt för resten av livet. Så enastående bra, kraftfull och inspirerande utbildning du skapat och genomför, på alla sätt - EN MAGISK UPPLEVELSE!” Inger

“Jag har kunnat släppa alla prestationskrav och helt ge mig hän åt resan att möta och leda mig själv. Nu har jag blivit klarare och tydligare med vem jag är och vad jag vill med mitt liv.” Lizelotte

”Tack för en fantastisk utbildning! Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Du är mycket tydlig och inspirerande. Du överraskar i både flödet och aktiviteter vilket är roligt och gör det hela spännande”. Elisabeth

“Det här är den bästa utbildningen jag gått i hela mitt liv, så hjälpsamt, jag har hittat verktyg för mindre stress och mer balans i livet. Jag har blivit mer medveten om att jag behöver göra de saker som är bra för mig varje dag och regelbundet. Känner mig starkare och sover bättre. Känner mig mer stabil och har mer sällan svackor.” Antje.

Datum och moduler:

 • MODUL 1: Kroppen v 43) 28-31 oktober 2021
 • MODUL 2: Tankarna v 48) 2-5 december 2021
 • MODUL 3: Känslorna v 3) 20-23 januari 2022
 • MODUL 4: Själen v 12) 24-27 mars 2022
 • MODUL 5: Helheten v 18) 5-8 maj 2022

Är du intresserad och vill veta mer? 
Boka in ett eget gratis telefonsamtal med mig, så stämmer vi av om utbildningen kan vara något för dig. Klicka på knappen nedan. Uppge ditt namn och mobilnummer och när det passar att jag ringer dig.

Vill du veta mer?
Se fler filmer och hör mig berätta mer om utbildningen och hör vad tidigare deltagare säger om utbildningen. Läs mer om hur utbildningen är upplagd och vad den innehåller på min hemsida.

Lycka till med att ta hand om din bästa vän – dig själv!
Önskar dig nu en underbar höst och jag hoppas att vi ses snart,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Vad händer när det är tyst? Kanske kan du höra din egen inre röst, ...

Oct 22, 2021

Jag har skickat inspirationsbrev och bloggat i 1 helt år idag! Det...

Oct 15, 2021

Hur kan jag höra min själ? Det händer när du vilar

Oct 08, 2021