Mina 10 tankar om livet, som kan förändra hur du ser på dig själv och ditt liv

Oct 27, 2023

Mina 10 idéer om livet - som kan förändra hur du ser på dig själv och ditt liv

I dagens podd presenterar jag mina 10 idéer som kan komma att förändra ditt sätt att se på dig själv och ditt liv. Det här är 10 viktiga insikter, kunskaper och idéer som verkligen har ändrat mitt liv och många av mina kunders liv.

Jag tänker att det finns många kvinnor som behöver det jag lär ut, som vill må bättre i sina liv på olika sätt. Därför har jag satt ihop de här 10 idéerna som en introduktion till mitt arbete, som ger dig möjligheten att förändra ditt liv.

Att lära dig mer om personlig utveckling, rutiner, min helhetsmodell och hur du kan utveckla dig själv för att leva ett mer medvetet liv och göra det bästa av det liv du har, att leva i din fulla potential.

Bakgrunden till att jag skapade den här podden var en tanke jag fick, om hur vi använder vår hjärna och den tid vi spenderar med att tänka på olika saker i vårt liv.

Till exempel, om du spenderar mycket tid på att oroa dig, kommer det inte att vara så bra användbar tid för dig. Om du spenderar mycket tid på att dagdrömma, om du lägger mycket tid på att döma och kritisera eller om du lägger mycket tid på att analysera och fullända till perfektion, kanske du inte använder din hjärna och ditt liv på bästa sättet.

Så det är mycket viktigt att vara uppmärksam på din hjärna och vad du lägger din tid och din energi att tänka på. 

När den tanken kom, insåg jag att jag spenderar mest tid att tänka på de kunder jag redan har och de som känner mig väl. Men att jag inte har ägnat så mycket tid åt att tänka på de kvinnor som inte känner mig alls.

De som inte alls kan mitt arbete, och de som kanske inte alls förstår eller är så intresserade av personlig utveckling.

Så om du är ny här och inte känner till mitt arbete tidigare, är det här en bra övergripande introduktion till det som jag utbildar i, om personlig utveckling, min helhetsmodell och att skapa mer balans i livet.

Om du som brukar lyssna och läsa, vill introducera någon till mitt arbete kanske det här skulle vara en bra podd att rekommendera till dem.

Men också, om du har följt mig länge, gått mina kurser eller utbildningar, är det här en bra påminnelse om att se till att alla 10 av de här idéerna är levande och fungerar i ditt liv. 

Du får väldigt gärna återkoppla till mig om dina tankar om podden, det är såklart jättekul att få feedback!

Om du håller med eller inte, om det är något som du tycker vara extra viktigt för dig eller kanske om det är något speciellt ämne du vill att jag fördjupar mig i framöver. 

50. Mina 10 tankar om livet, som kan förändra hur du ser på dig själv och ditt liv.

Så tills vi hörs igen, tag hand om dig och din bästa vän - dig själv ❤️!
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Hur kan tacksamhet öka din glädje, hälsa och utveckla dina relation...

Apr 26, 2024

Så tränar du mer självmedkänsla och acceptans och blir fri

Apr 19, 2024

Hur du sätter hälsosamma gränser för dig och ditt välmående

Apr 12, 2024