Jag har skickat inspirationsbrev och bloggat i 1 helt år idag! Det ska vi fira!

Oct 15, 2021

Vad har hänt det senaste året?
Även om jag jobbat med personlig utveckling i 20 år och drivit eget i drygt 10 år, så har det hänt SÅ mycket nytt det senaste året. Jag lämnade min gamla hemsida efter 10 år och bytte domän och varumärke till www.ingridthorngren.se för snart ett år sedan, där du kan lyssna på mina meditationer, läsa min blogg och prenumerera på mitt inspirationsbrev. Förutom att läsa om alla kurser, retreats och utbildningar jag leder såklart.

Min vision är att ge kvinnor en trygg plats att utvecklas och vara delaktiga i en fantastisk gemenskap av likasinnade kvinnor som delar samma dröm...
...en dröm om att bli mer av den du är nu. Att växa. Att lära. Att utvecklas. Att leva ditt liv i sanning med den du är och ta din plats.

Jag har genomfört första omgången av min 9 månader långa Diplomutbildning i personlig utveckling och självledarskap, Möt dig själv och led dig själv, under 2020-2021, paketerad med ALLT det bästa jag kan. Med fantastiskt nöjda deltagare, som säger: ”det var det bästa jag gjort för mig själv i hela mitt liv!”

Jag har haft webinar, inspirationsföreläsningar online, vilket var helt nytt för mig innan i år och jag har startat min första onlineutbildning Möt dig själv och lev ditt liv, i våras, som jag genomför för andra gången nu i höst.
Jag har haft Magiska Retreats, Möt dig själv och ditt sanna jag, två gånger om året, i april och oktober. 

Inspirationsbrevet och bloggen fyller 1 år idag!
Sist men inte minst – just exakt idag – den 15 oktober förra året – skrev jag mitt första inspirationsbrev som också blev en blogg. Tjohoo! Varje fredag under ett helt år - har du fått inspirationsbrev från mig! Grattis till oss!

Det bästa med att skriva och blogga är såklart att jag får möjlighet att på ett enkelt sätt sprida min kunskap och inspirera dig till nya tankar, idéer, insikter och att lära nytt.

Det absolut roligaste är såklart när jag får svar och feedback från dig som läser, att du gillar det jag skrivit, att du läst, blivit berörd, fått en ny idé, provat på något nytt eller känt igen dig i min resa i personlig utveckling eller helt enkelt fått ny inspiration. Jag blir så glad – tack till dig som har svarat och kommenterat under året!

Hur ska vi fira detta 1-års jubileum? Jo, jag har som sagt en ny idé!

Jo, jag kom just på en ny idé och jag är SÅ exalterad!
Att jag med hjälp av texterna i min blogg, vill skriva en BOK!

”Så lyckas du att leva i din fulla potential” är ett arbetsnamn just nu.

En bok om personlig utveckling och hur du kan växa som individ och skapa en större medvetenhet om dig själv och vem du vill vara och vad du vill göra. Både med teori kring personlig utveckling och även många bra och praktiska metoder, verktyg och övningar. En bok där jag delar med mig av min egen story och vad som hjälpt mig samt min kunskap och mina bästa idéer.

Vad tror du om det? Kan det vara något och vill du hjälpa mig?

För att hjälpa mig med boken och hur jag kan inspirera dig på bästa sätt framöver, behöver jag nu din hjälp.

Vill du ta ett par minuter att fylla i mitt enkät med 5 korta frågor 🙋‍♀️?

Du som svarar får ett utdrag av boken – som tack för hjälpen!

Det är väl en bra 1-års present? Jag hoppas att du vill hjälpa mig 🙏!
Tack på förhand för dina input, idéer och synpunkter.

Jag behöver ditt svar på enkäten senast nästa fredag 22/10. Klicka på knappen här nedan för att svara.
Utdraget är inte klart än, (då jag inte börjat skriva boken ännu). Jag skickar det till dig så fort det är klart. Kanske blir det en fin julklapp till dig?!

Än en gång, tack för att du är här. Lyssnar, läser, inspireras och ger feedback. Massor av kärlek och tacksamhet från mig till dig, /Ingrid

Du kanske också gillar...

Vad längtar du efter nästa år? Vill du ta din plats och leva fullt ut?

Nov 26, 2021

Hur vet jag vad jag vill och hur använder jag min egen vilja?

Nov 19, 2021

Hur går det till att bli ledaren i sitt eget liv?

Nov 12, 2021