Jag har en ny idé 🎉! Vill DU vara med?

Dec 09, 2022

Hej Eva! Jag har en idé som jag inte kan släppa.
Idén är fortfarande väldigt ny och jag vet inte riktigt hur den kommer att se ut.

Men jag är väldigt entusiastisk och jag tror det kan bli väldigt bra och nu vill jag involvera dig som läser mitt inspirationsbrev och tycker att det jag skriver om är intressant och spännande.

Här kommer lite bakgrund
Som du säkert vet så har jag jobbat i drygt 10 år med personlig utveckling och mindfulness, både via längre och kortare utbildningar irl, onlinekurser och medlemskap samt individuella samtal. Idag hjälper jag ambitiösa kvinnor som vill mycket med sina liv, att släppa prestation och görande för en stund och att istället skapa ett liv med mer harmoni och glädje.

Så efter att nu ha skickat inspirationsbrev varje fredag i drygt 2 år och skrivit min blogg – har jag nu en ny idé – för att sprida min kunskap och inspirera dig vidare.

Jag vill starta en Podd 🎉!
Här vill jag med faktaspäckade avsnitt inspirera, utbilda och ge dig konkreta råd och tips inom personlig utveckling, mindfulness och hur du kan skapa mer balans i livet. Så att du kan njuta mer av ditt liv och ta din plats fullt ut.

Men nu undrar jag såklart – vad vill du höra?
Som jag sa, detta är fortfarande helt färskt, så jag behöver nu din input för att skapa detta. Men du ser potentialen väl? 😍

Min mission är att bidra till att så många kvinnor som möjligt mår så bra som möjligt. Att du har balans i dig och ditt liv och att du kan njuta av ditt liv fullt ut och ta din plats här i världen på ditt sätt.

Jag tänker att min Podd ska inspirera inom mitt expertisområde. Min modell för personlig utveckling och mina metoder fungerar så himla bra för så många och jag vet att ni är flera som gillar att utvecklas tillsammans med mig - men också tanken på att nå ännu fler som vill utvecklas tillsammans.

Här får du lära dig mer om min modell, mina midfulessmetoder för mer balans i livet och såklart hur du skapar goda rutiner för att hålla sig på banan, prioritera sig själv, för att ständigt fylla på och utvecklas.

Ja, där har du min vision - visst låter det bra 🤩!
Det är därför jag nu skickar ut en tidig inbjudan till dig att vara med och påverka vad Podden ska innehålla. Vad vill du lära dig om och bli inspirerad i för ämnen? Vad är dina utmaningar idag, kopplat till balans i livet och ökat välmående och hur kan jag bidra till att skapa mer värde i ditt liv? Jag vill att du ska vara en del av detta, speciellt om du känner att du vill hjälpa mig forma denna idé till något ännu bättre!

Vad händer nu?
Svara på mina 5 frågor i det bifogade formuläret HÄR om du vill hjälpa mig att skapa den bästa Podden för dig.

Stort tack på förhand för din tid och ditt engagemang 🙏❤️. Jag hoppas verkligen att du vill vara med och bidra.

Varmt välkommen och på återhörande nästa fredag.
Njut av nuet och ha en skön tredje advent, /Ingrid

Du kanske också gillar...

Så tränar du mer självmedkänsla och acceptans och blir fri

Apr 19, 2024

Hur du sätter hälsosamma gränser för dig och ditt välmående

Apr 12, 2024

Så påverkas din hälsa och musik och dans - det är rena medicinen!

Apr 05, 2024