Höstens skönaste Retreat Möt dig själv och ditt sanna jag

Sep 16, 2022

Ge dig själv ett Magiskt retreat, Möt dig själv och ditt sanna jag, helgen 8-9 oktober. Följ med mig till natursköna Sätra Brunn med härligt Spa. Kom, andas, landa och upplev dig själv. 

- Känner du att livet bara rullar på och att det är svårt att få vardagen att gå ihop?
- Kanske har du tappat bort dig i stressen från dig själv och din omgivning?

Vad skulle du säga om att resa bort en helg, helt för din egen skull, för att få tid att lyssna in till dig själv och dina behov?

Under två helgdagar får du möjlighet att:
- Checka ut från vardagens ekorrhjul och landa i dig själv
- Fylla på med sköna aktiviteter som gör att du känner dig mer avkopplad och i kontakt med dig själv
- Äta god mat, uppleva Sätra Brunns härliga spa och umgås med andra fantastiska kvinnor, som är på samma resa som du

Låter det nästa för bra för att vara sant? Då är denna helg något för dig!

Upplev min unika Helhetsmetod – med fokus på hela dig – för mer balans i dig och ditt liv. Under helgen kommer du att få möta hela dig – kroppen, själen, tankarna och känslorna.

Du kommer att få lyssna inåt för att hitta tillbaka till dig själv och höra din egen inre sanna röst, när jag guidar dig genom mina olika mindfulnessövningar som:
- Sköna meditationer
- Kreativt skapande, helt utan prestationskrav
- Fria rörelser och dans i mindfulness
- Rofylld tid i naturen och utforska alla dina sinnen

Det kommer också finnas tid för relax, samtal och reflektion både i gruppen och med den viktigaste personen i ditt liv – dig själv.

Att åka på retreat är ett sätt att dra sig undan, stilla sig och lyssna inåt och få fatt i sin egen sanning, vad du innerst inne längtar efter. 

När vi åker på retreat får vi möjlighet att komma bort från vardagen, varva ned och reflektera i en stillsam och lugn miljö. Genom att minska våra distraktioner och vända vår uppmärksamhet inåt i t ex meditation, skapar vi förutsättningar för att uppleva en djup inre frid. Innebörden av ordet retreat i det svenska språket är helt enkelt att byta miljö och att komma ifrån vardagen.

Vad är syftet med en retreat?
Tanken är att dra sig undan för en tid och uppleva stillhet och att lyssna inåt.
I det dagliga livet är vi vana att hela tiden prata med andra, både via tal, sms, sociala medier och telefon. Vi formulerar vilka vi är, vad vi känner och tänker i kommunikationen med andra. På en stilla retreat låter vi den inre rösten komma till tals.

Beslutsångest, grubblerier och förvirring kan lätta om man lär sig att släppa taget om dem. Under en retreat får man ofta en klarhet i vem man är och även i vad man vill. Ett tillfälle att möta dig själv och ditt sanna jag.

För många är en retreat en avslappning och vila, men framför allt att lyssna inåt, att tydligare se sig själv, sitt liv, sina mönster och därigenom verkligheten som den är.

Syftet är det som kallas vipassana alltså insikt i sanningen, sin egen sanning och vad du innerst inne längtar efter, vill och behöver. Vipassana är en huvudkategori av meditationsövningar som sägs härstamma från Buddha och lär ha utövats i 2 500 år. Det kan sägas göra oss mer hela som människor. Vi tränar på ett tillstånd av stilla koncentration, att lär oss rensa tankarna och att under meditationen kunna uppnå tillståndet av djupt lugn.

Är du nyfiken på att åka på retreat? Följ med mig på höstens skönaste retreat 8-9 oktober, Möt dig själv och ditt sanna jag!
Jag ser fram emot att mötas, varmt välkommen,
/Ingrid

Du kanske också gillar...

Så här ökar du ditt självvärde ❤️ Du är värd att må bra och det är ...

Mar 22, 2024

Längtar du efter egen tid? Vänta inte längre! Vårens skönaste Retre...

Mar 15, 2024

Om demokrati, jämställdhet och kvinnors rättigheter. Varför är det ...

Mar 08, 2024