Bråttom och viktigt är inte samma sak. Har du svårt att prioritera dig själv?

Aug 26, 2022

Bråttom och viktigt är inte samma sak. Glömmer du bort dig själv ibland? Har du svårt att fokusera och prioritera dig själv?

- Är du en av de kvinnor som fokuserar på det som är viktigt och akut för andra?
- Är du duktig på att ha många bollar i luften?
- Känner du dig ofta stressad, orolig och energilös?

Då finns det nu en möjlighet att skapa en förändring i ditt liv!

Vill du veta hur du gör för att öka ditt välmående, din självmedkänsla och din balans i livet? Häng med på min gratis inspirationsföreläsning online så ska jag berätta hur du gör.

På den här inspirationsföreläsningen kommer du att lära dig: 

1. Hur du kan möta dig själv för att leva DITT liv 
Har du känt dig vilsen i livet någon gång, som om du tappat bort dig själv?
Här får du lära dig att lyssna in till dig själv och dina behov, så att du kan leva ditt liv inifrån och ut. Lär dig mina 4 metoder, som är motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag.

2. Hur du kan skapa mer balans i livet 
Här får du lära dig min unika Helhetsmodell i 4 delar för att enkelt skapa mer balans och helhet i livet. Lär dig förstå skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan gå från negativa tankar, stress och oro, till att landa i närvaron i nuet och njuta av livet fullt ut.

3. Hur du med enkla steg kan skapa struktur för mer välmående 
Här får du lära dig att skapat bra rutiner och övningar i vardagen, så att du enkelt får tid för dig själv och ditt eget välmående. Att skapa tid för reflektion, närvaro i nuet och ett liv med mer självmedkänsla.

Välj det datum som passar dig bäst, jag erbjuder flera tillfällen. 

Om du är villig att investera 90 minuter av ditt liv för att få fullt av inspiration och mina bästa tips om vad du faktiskt kan göra, baserat på all min erfarenhet av personlig utveckling de senaste 20 åren.

Så lovar jag att ge dig energi och inspiration om hur du kan ta ett stort steg i din personliga utveckling för att skapa mer balans och självmedkänsla i ditt liv.

Dessutom får du som är med min ”Planeringsguide för din bästa höst”, bara genom att dyka upp! Bra eller hur?

Jag kan inte vänta tills vi ses på föreläsningen!

Välj det datum som passar dig bäst, jag erbjuder flera tillfällen.

Anmäl dig här!

I slutet av inspirationsföreläsningen kommer jag också berätta om min onlinekurs, Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut - 10 steg till mer självmedkänsla och balans. Som startar i september.

Varmt välkommen, jag ser SÅ mycket fram emot att ses, 🙋‍♀️
Ingrid 

PS Känner du igen dig?
Tre vanliga anledningar till att många kvinnor inte har balans i sitt liv:

1) Att prioritera sig själv och sitt eget välmående anses som egoistiskt. Det finns en viss kultur i vårt samhälle kring att avsätta tid för sig själv och prioritera sitt eget välmående, skulle vara något negativt och egoistiskt. Men att prioritera sitt eget välmående handlar om att värdera sig själv och sin egen hälsa, som något viktigt. Ju bättre du mår, ju bättre kan du finnas där för de som är viktiga i ditt liv.
2) Du planerar inte för det. Många kvinnor har inga bra rutiner för att skapa egen tid och fylla på sig själva med bra aktiviteter, för att öka sitt välmående. Kanske ska vi göra det ”sen” och sen kommer inte eller låter slumpen avgöra om det blir någon tid över för oss själva. Det finns alltid något ”viktigare” att göra eller någon annan att "serva” innan vi gör något bra för oss själva.
3) Du följer inte upp och reflekterar inte kontinuerligt. Om du inte följer upp det du gör, är det lätt att saker och ting bara rullar på i ekorrhjulet, och så gör du lika dant om och om igen, utan att det blir någon förändring. Vad skulle hända i ditt liv om du började stanna upp, reflektera och lära dig om dig själv, varje dag och varje vecka?

Häng med på mitt kostnadsfria onlineföreläsning Möt dig själv och lev ditt liv, inifrån och ut. Här berättar jag hur du kan gå från att vara stressad och pressad, till att skapa mer balans och självmedkänsla i DITT liv.

Du kanske också gillar...

Så här ökar du ditt självvärde ❤️ Du är värd att må bra och det är ...

Mar 22, 2024

Längtar du efter egen tid? Vänta inte längre! Vårens skönaste Retre...

Mar 15, 2024

Om demokrati, jämställdhet och kvinnors rättigheter. Varför är det ...

Mar 08, 2024