Möt dig själv
och led dig själv

Nästa start februari 2025

Längtar du efter att möta dig själv och ditt sanna jag, bortom all prestation?
Vill du skapa mer balans i dig själv och i ditt liv och kunna njuta av livet fullt ut?

Välkommen till min Diplomutbildning
i personlig utveckling och självledarskap.
För dig som vill bli mer HEL, SANN och skapa
mer BALANS i dig och ditt liv.


Lyssna på podd nr 56. HÄR och hör Biggan berätta om utbildningen.
Se filmer längre ner om utbildningen.

Läs mer i pdf filen här!

Se min personliga inbjudan till utbildningen. Nästa start februari 2025.

LÄMNA INTRESSEANMÄLAN!

En upplevelsebaserad Diplomutbildning 
i personlig utveckling och självledarskap

"Lär dig helhetsmodellen och bli en medveten ledare i ditt liv"

Föreställ dig en vardag där du:

 

Är en medveten ledare i ditt liv
Du har hittat en helhet och balans i ditt liv

Du lever i sanning med den du innerst inne är

Du lever på ett sätt som du mår bra av

Du vet vem du är och vad du vill i livet

Som en medveten ledare:

 • är du i kontakt med din kropp, lyssnar på kroppens signaler och tar ansvar för ditt välmående
 • är du medveten om dina tankar, och kan styra dem. Du kan då fatta beslut utifrån det som ligger i linje med vem du innerst är, vad du vill och behöver.
 • upplever dina känslor och kan uttrycka dem och berätta vad du känner och vill
 • lyssnar till din själ och agerar utifrån din sanning och intuition
 • är du medveten om hur du skapar helhet och balans i dig själv och ditt liv

Utbildningen är för dig som vill:

 • Komma närmare dig själv och lära dig att lyssna till ditt SANNA jag, din vilja och dina behov.
 • Möta HELA dig, det vill säga kroppen, själen, tankarna och känslorna.
 • Utveckla en större medvetenhet om vem du är och hur du kan leda dig själv för att skapa mer BALANS i dig själv och i ditt liv.

Målet är att du ska bli en medveten ledare i ditt liv

Under utbildningen får du insikter, lärdomar och verktyg för att skapa mer helhet och balans i ditt liv. Ett liv där du kan leva i sanning med den du innerst inne är och på det sätt som du mår bra av. Du blir tryggare och tydligare med vem du är, med vad du vill och med vad du behöver.

Datum och moduler 2025:

 • MODUL 1: Kroppen 20-23 februari
 • MODUL 2: Tankarna 24-27 april
 • MODUL 3: Känslorna 12-15 juni
 • MODUL 4: Själen 21-24 augusti
 • MODUL 5: Helheten 16-19 oktober
Läs mer i bifogad PDF!

Se bilder från senaste utbildningen och lyssna till vad nöjda deltagare
har tyckt om utbildningen här:

Nöjda deltagare som tidigare har gått utbildningen:

Det här är den bästa utbildningen jag gått i mitt liv, så hjälpsamt, jag har hittat verktyg för mindre stress och mer balans i livet. Jag har blivit mer medveten om att jag behöver göra de saker som är bra för mig varje dag och regelbundet. Känner mig starkare och sover bättre. Känner mig mer stabil och har mer sällan svackor. Att mina behov är viktiga och styr till en stor del mina känslor samt att jag själv behöver stötta mig i att tillgodose dem, t ex genom vila och meditation. Du är mycket pedagogisk, du ger handfasta verktyg, även en mångfald. Jag uppskattar att du är påläst och utgår från ny forskning, tipsar om bra, användbar litteratur. Inte enbart inslag av Psykosyntes utan även KBT och Selfcompassion. Att vi får använda oss av så många olika metoder och ingångsvinklar som dans, målning, meditation, naturupplevelse är både roligt och hjälpsamt. Varje gång vi sitter tillsammans i ring och mediterar, får en doft, ritar och delar med oss. Allt verkar då på något magiskt sätt hänga ihop och blir meningsfullt. Har aldrig nånsin varit med om en kurs som är så genomgående spännande och engagerande, finns inget ögonblick som är tråkigt”.

Antje

Det här är ett gediget, genomarbetat utbildningsprogram som det varit ett nöje att delta i. Du har lotsat oss genom de olika modulerna där teori varvats med många olika sorters kreativa övningar. Många tankar och erfarenheter har delats i fina, djupa samtal och en stor trygghet skapats under din varsamma ledning. Jag har kunnat släppa alla prestationskrav och helt ge mig hän åt resan att möta och leda mig själv. Nu har jag blivit klarare och tydligare med vem jag är och vad jag vill med mitt liv. Ta chansen till personlig utveckling du medJag älskar att måla och dansa! Men även allt annat som vi gör och jag tycker det är en bra mix av allt. Du har koll på allt och är lugn, vilket gör att man känner sig trygg och kan koncentrera sig 100% på innehållet och upplevelserna. En bra mix av teori och praktik och min höjdpunkt är naturligtvis dansen. Det är så bra för mig att komma ner kroppen och att vara i kroppen. Så stor del av min tid genom livet har ju gått åt till att dissociera mig själv från den. Så en insikt är att dansen blir ett sätt för mig att få ihop kropp, tankar och känslor. Det är härligt”.

Lizelotte

"Tack för en fantastisk utbildning! Det här är det bästa jag gjort för mig själv någonsin! Du är mycket tydlig och inspirerande att lyssna till. Du överraskar i både kursflödet och kreativitetsaktiviteter vilket är roligt och gör det hela spännande att inte veta vad som ska hända. Mycket bra dokumentation, tydlig, detaljrik och även sammanfattande. Välarbetat och tydligt kursmaterial. Intressanta och spännande teorigenomgångar. En stabil grund att gå på. Det har gett mig god kontroll av mig som person av vad jag kan påverka själv och vad jag bör acceptera. Gör mindre motstånd mot mig själv och lättare kan gå in i en ”flow” med mig själv och min omgivning. Håller oro och rädsla på avstånd och känner kraften av att jag själv kan påverka. Att lyssna på och våga följa själens vindar. Att ha mod att följa mitt hjärta och vara sann. Det som slår mig är att delningar i gruppen verkligen är givande och ger så mycket att få höra hur andra tänker och känner”.

Elisabeth

"Jag är så glad och tacksam att ha fått genomgå denna utbildning med dig och Lisa samt alla fantastiska kvinnor - det är ett starkt minne och hjälpsamt för resten av livet. 
Så enastående bra, kraftfull och inspirerande utbildning du skapat och genomför, på alla sätt - EN MAGISK UPPLEVELSE! 
Känner en enorm tacksamhet att få vara med på denna resa.
Du är en enastående utbildare och pedagog. Din energi, glädje, kunskap, pedagogik och entusiasm samt att du verkligen SER oss alla är enastående! Ditt stora mått av ödmjukhet, inkännande, värme, generositet, klokhet och kärlek gör dig den bästa utbildare och pedagog man kan önska sig! Den enorma effektivitet och intensitet vi får i utbildningen, utan att det känns stressigt eller tight är också helt suverän! Framför allt att jag lättare kan förstå varför jag känner, agerar och upplever saker och händelser på det sätt jag gör, när det uppstår obekväma, jobbiga och tunga situationer samt att jag får insikter och bra "verktyg" att hjälpa mig själv att se situationen på ett lättare och mer hjälpsammare sätt”.

Inger

Oj den här utbildningen skulle jag haft för massor år sen, men bättre sent än aldrig. Jag har lärt mig mycket om mig själv och kan se varför vissa saker blivit som det blivit. Då jag varit otydlig inför mig själv om vad jag vill och inte vill. Hur ska då andra förstå. Jag lyssnar verkligen mer till mig själv nu, vilket har gjort mig mer sann mot mig själv och känner mig lugnare och tryggare. Jag känner mig skarpare i konturerna och inte osynlig som tidigare. Jag som inte haft tillgång till något annat en min kritiska sida har nu hittat många saker hos mig som jag tycker om. Det trodde jag nog aldrig jag skulle få uppleva.

Du är så bra Ingrid. Du är så inspirerande och pedagogisk, med tydliga och spännande övningar”.

Ann

Jag tycker helt enkelt att du är suverän. Du är lugn, vet vad du gör. Jag blir alltid så förvånad över att alla övningar leder fram till en insikt. 
Varje övning är genomtänkt och visar mig vägen om än jag inte alltid tar den till mig på en gång. Du kan ditt ämne och är alltid så glad och inspirerande så det sprider sig i hela gruppen. Det bästa är blandningen mellan teori, kreativitet, skrivandet, reflektioner både i stor och liten grupp. Att du alltid får ihop det i slutet - leder oss fram till insikter vi inte visste att vi har. Kursen har givit mig nya vanor. Jag har lärt mig att vissa reaktioner jag har är gamla väl prövade vanor och det är då en lättnad att kunna se varför jag har reagerat som jag gjort. (övergivenhet, ensamhet.) Jag försöker vara mer lyhörd på vad kroppen sänder för signaler och att inte trampa på. Jag har även fått upp ögonen att jag måste ha någon form av fridag som bara är min. Jag är nämligen jätteduktig på att fylla min almanacka. Det beror även på att jag vill prova på saker och att jag har svårt att säga nej när jag blir tillfrågad”.

Suzanne

80.000 :-

Vad ingår:

 • 5 moduler med kursmaterial
 • Boende i eget eller delat rum, wc och dusch i korridoren
 • Helpension
 • Diplom i medvetet ledarskap
LÄMNA INTRESSEANMÄLAN!

Priser & information 2025

Kontakta mig om du vill veta mer om utbildningen.
Skicka ett mail till: [email protected] eller ring 0709-755 900 om du har frågor. Varmt välkommen!

Deltagare: Minimum 8 deltagare - max 12 deltagare.

Kurs:
 50.000 kr totalt inkl moms för privatpersoner och små företag.
Det går att dela upp betalningen på 3, 6, 9 eller 12 månader.

Företag och organisationer 60.000 kr exkl moms.

Internat: Helpension hemlagad kost helpension och boende i eget eller delat rum, dusch & wc i korridoren: 30.000 kr totalt. 5.000 kr extra för enkelrum. 


Totalpris: 80.000 kr för dig som privatperson

Sista anmälningsdag: Anmälan tas emot i turordning. Sista dagen för anmälan 15 november 2024, därefter i mån av plats.

Anmälningsavgift:
Vid bekräftelse om plats får du en faktura på 2.500 kr som är en anmälningsavgift. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift. Beloppet dras av från utbildningskostnaden. Resterande betalning sker 30 dagar innan kursstart. Du kan välja att dela upp resterande betalning på 3, 6, 9 el 12 månader. 

Avbokningsvillkor: Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan kursstart får du inte tillbaka din anmälningsavgift. Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris. Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.

Mer information om utbildningen

Hur är den upplagd?
Pedagogiskt upplägg är upplevelsebaserad inlärning, dvs vi startar alltid med att göra en övning, därefter reflekterar vi kring övningen och vad vi lärt och sedan avslutar vi med teori. Dvs det är inte en teoretisk utbildningen, där vi pratar, tänker och skriver. Utan här integrera vi vår inlärning i hela vårt system; kropp, själ, tankar och känslor får vara med. Detta för att du ska kunna använda dina nya kunskaper när du kommer hem.

Vid varje modul får du göra följande upplevelser:
- Måla stort med akryl och vara kreativ, utan prestation
- Dansa frigörande dans, i mindfulness
- Meditera, rita, skriva och berätta och reflektera, dela med varandra
- Vara ute i naturen och uppleva med dina sinnen

Internat utbildning i 5 moduler, torsdag 16.00 – söndag 16.00, inkl kvällspass:
- Det krävs första dagen till att landa med sig själv och verkligen bli närvarande
- Att vara på internat, gör att du kan släppa allt på hemmaplan och ge dig hän åt dig själv och din egen utveckling
- Att vara på en vacker plats, med god hemlagad mat, i lantlig miljö påverkar och ger en extra bonus effekt
- Egen tid att ta en promenad, ett dopp i sjön, bada bastu, skriva och reflektera

Plats, vi är på Lilla Sörgården på Färingsö, Ekerö utanför Stockholm
- Lilla Sörgården är ett gårdshotell som ligger i lantlig miljö, med vackert natur och trädgård. Det finns egen tid för promenad, vila, bastubad och ett dopp i sjön. 
- Resa, med bil tar det ca 30 minuter från Brommaplan med bil.
- Det går att resa kommunalt med tåg till Stockholm Central, at-bana till Brommaplan och därefter buss hela vägen till kursgården. Det tar en dryg timme med bussen från Brommaplan.

Utbildningen innehåller även:
- Reflektionsgrupper (mindre studiegrupper)
- Litteratur, en bok mellan varje modul, fyra böcker
- Teori genomgångar och dokumentation
- Egen handlingsplan, med övningar mellan varje modul, träna nytt

Lisa Hjulström är med som assisterande utbildare:
- Lisa finns med som stöd till varje individ i gruppen, för att vara bollplank och i samtal
- Det skapar en extra trygghet, att bli sedd och hörd i sin personliga utvecklings process
- Leder även olika pass och mindre samtalsgrupper
Lisa är Samtalsterapeut i Psykosyntes samt Frigörande Dans inspiratör och orförande i Frigörande Dans Föreningen. Ingrid och Lisa har genomfört dansutbildningar tillsammans de senaste 10 åren.

Diplomutbildning i personlig utveckling och självledarskap:
- Företag vill investera i personer som har en god självkännedom och har arbetat med sin personliga utveckling
- När du har gått denna utbildning är du en lugn, trygg, stabil personer med en tydlig kommunikation
- Ju bättre du kan förstå och leda dig själv, ju lättare är det att förstå och leda andra människor
- En bra utbildning att ha i ditt cv, en merit helt enkelt
- En del företag betalar utbildningen som kompetensutveckling, löneväxling eller som en ledarutbildning i personlig utveckling. Lyssna med det företag eller den organisation du arbetar hos hur det fungerar hos er.

LÄMNA INTRESSEANMÄLAN!