Gratis föreläsning
webinar online
för ambitiösa kvinnor

Möt dig själv och led dig själv

Kan du föreställa dig ett liv i balans, harmoni och glädje. Där du slipper stress, oro och osäkerhet. Istället känner du dig lugn, trygg och kan njuta av ditt liv, inifrån och ut.

Då är du på rätt plats!

På den här digitala föreläsningen 
utforskar vi vad vi kan göra för att leva det liv vi innerst inne vill leva. Webinariet kretsar kring tre begrepp: att vara SANN, bli mer HEL och att skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

JAG VILL VETA MER!

På den här inspirationsföreläsningen kommer du att få veta:

1

Hur du kan möta dig själv för att bli mer SANN

Här får du lära dig mer om mina fyra metoder som är motorvägen hem till dig själv och ditt sanna jag. För att lyssna in till dig själv, så att du kan leva ditt liv inifrån och ut.  

2

Hur du kan bli mer HEL och skapa mer BALANS

Här får du lära dig mer om min unika Helhetsmodell i 4 delar för att bli mer HEL. Lär dig skillnaden mellan höger och vänster hjärnhalva och hur du kan skapa mer BALANS i dig själv och ditt liv.

3

Uppleva hur du tillsammans med mig kan
möta dig själv och leda dig själv

Här får du insikter, lärdomar och verktyg för att skapa ditt bästa liv. Du blir tryggare och tydligare med vem du är, med vad du vill och med vad du behöver. Så att du kan leva ditt liv.

Är det äntligen din tur nu, att skapa ditt bästa liv - inifrån och ut?

Längtar du efter att möta dig själv på djupet, för att kunna leda dig själv och skapa ett liv där du är trygg och tar din plats. 

Vad som än har hindrat dig tidigare. Kanske har du svårt att skapa rutiner om håller i längden, kanske tycker du att mycket är roligt så att det lätt blir för mycket, splittrat och rörigt. Kanske är du för hård mot dig själv och slår på dig själv när du inte lyckas hålla i det du föresatt dig.
Det här kan vara det rätta tillfället, som du har väntat på.

Att faktiskt ta dig tid och prioritera dig själv, få hjälp att långsiktigt skapa en förändring i ditt liv. 

På den här föreläsningen får du veta hur utbildningen kan hjälpa dig att skapa nya varaktiga resultat i livet, med mer trygghet, glädje och njutning.

Anmäl dig här:
Tisdag 7/12 kl 18.30-20.00 - webinar online

 

Den här inspirationsföreläsningen är ett måste för dig som…

  • ofta stressar och är orolig för att det du gör inte är tillräckligt bra eller nog
  • känner dig osäker och anpassar dig och ställer upp för mycket för andra
  • är en ambitiös kvinna som vill mycket med ditt liv
  • längtar efter mer harmoni och glädje i livet och vill njuta mer av ditt liv

En personlig inbjudan från Ingrid…

Jag har en stark övertygelse om att vi alla kan skapa precis det liv vi vill leva för att få våra behov tillfredsställda. Men då måste vi våga vara sanna mot oss själva och hitta svaren på vem jag är och hur jag vill leva mitt liv?

Jag är från början civilekonom, som tappade bort mig i all prestation, jag visste inte längre vem jag var eller vad som gjorde mig lycklig. Där och då började min resa till där jag befinner mig idag. Nu väl medveten om vem jag är, vad jag tycker om och vad som gör mig lycklig.

Mitt mål är att du ska få möta dig själv och ditt sanna jag, bortom krav och prestation, där du får vara mer av dig själv och ditt unika jag. Där du ska leva ditt bästa liv, inifrån och ut och njuta av ditt liv fullt ut! Jag är så glad att du har hittat hit. 

Välkommen till min inspirationsföreläsning!

Bänka dig vid din dator, surfplatta eller mobil –
för webinar online, du behöver tillgång till internet.

Tisdag 7/12 Kl. 18.30-20.00 - webinar online