Frigörande Dans i mindfulness - Anmälan dig senast 26/1 före 17.00!

Nu har jag satt ihop en Minikurs på 5 gånger - just till dig!

För dig som vill investera i dig själv, ditt välmående och din egen hälsa!
Som du vet får vi ingen muskel av att gå på gymmet 1 gång, vi behöver gå flera gånger. Så är det även med mindfulness och frigörande dans. Här har du möjlighet att satsa på dig själv och träna mindfulness med mig i 5 veckor. Hur låter det? Härligt eller hur!
Tid för dig själv, tid att bara vara, tid för rörelse och tid för avslappning och återhämtning. Allt du behöver för att öka ditt välmående och skapa mer balans i ditt liv.
Att dansa startar en process där vi blir rörligare, smidigare och mer i kontakt med oss själva. Vi tränar på att släppa våra tankar och känna efter hur det känns i kroppen, ett enkelt sätt att komma till den medvetna närvaron, här och nu.

 Fördelar:
- Du slipper resa, dansa hemma i vardagsrummet!
- Du slipper trängas med andra (i dess coronatider)
- Du kan titta på danspasset i 24 timmar, vilket gör det flexibelt för dig att dansa när du vill eller till och med flera gånger! 

Dag: Onsdagar 5 gånger
Tid: 17-18, men du har tillgång till dansen i 24 timmar, så du kan dansa när det passar dig
Datum: 26/1, 2/2, 9/2, 16/2 och 23/2
Pris: 1.250 kr
Hur: När du anmäler dig här nedan, så betalar du med kort. Du får då en bekräftelse via mail. Sen får du ett mail varje  onsdag kl 17.00 med ett nytt danspass, som du kan se och dansa till i 24 timmar.
Du behöver tillgång till internet, samt en dator, padda eller smartphone.
Dansen kommer att spelas in i zoom, vilket gör att det ger ett bra ljud.
Du ser bara mig, men ingen ser dig och du ser ingen annan. Så det är fritt att dansa loss där hemma.

Anmäl dig till Minikursen här!

Så här berättar några av deltagarna som var med online: 

- Det bästa för kropp och själ. Blev både glad och rörd efter onlinepasset. Är 64 år. Dansat mycket. Pga reumatiska besvär/ bindvävssjukdom - så är dansen sen flera år borta i mitt liv. Men detta mjuka lugna, i egen takt var perfekt. Så: dagens 🌹till dig. Perfekt med hemmamiljö 🙌 

- Har tänkt så länge att komma igång, men nu känns det helt underbart, att vara hemma passar mig jättebra och att varva ner sen efter var sååå skönt. Tack så mycket, du förgyllde min dag.

- Tycker det var kanon att det var online och att jag fick möjlighet att göra den senare samma dag eftersom jag missade början 👍 . Kul o härligt att få svänga runt med dig. Tackar 🥰

- Genomgång av kroppen och sedan ”jobba” vidare, gjorde det till en helt annan upplevelse. En helhet, och ett frigörande när du guidade och berättade rörelsens syfte. Frigjorde både kropp och själ! Tack 🙏!

- Hej och stort TACK för dansen. Det var sååå skönt att äntligen få släppa loss igen. 

- Tack för idag 🙏🥰. Det var härligt medryckande och skönt. Tack jättehärligt pass. Behövdes verkligen då jag nyss börjat på högskola och det är mycket information och stress när man tittar på planering och examinationer.

-Tack för bra danspass! Så generöst att bjuda på detta! Speciellt skakningarna var bra, då det är stressigt på jobbet nu.

- Tack! Så härligt att dansa ut sina känslor o lära känna sin kropp. 

- Tack för en härlig dans. Jag blev både glad och lite ledsen under dansen. Kändes väldigt skönt och frigörande.